LevyKwidzyn Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Witam. Mialem mieć droższy komputer ale gadalem z rodzicami i niestety mam ograniczony budżet. Do sedna: Oceńcie zestaw. Bede kupował w tym sklepie: http://inet.avx.pl/ No więc tak: Procek: E5200 Grafa: HD 3850 512\256 (ddr3 oczywiscie) płyta gł: GA-G31M Hdd: jakis samsunga 160 gb (wiekszy niepotrzebny) pamięć: 2 gb ddr2 800 zasilacz: Pentagram psf-430 Obudowa: Jeszcze niewiem... Jakas do 100zł Czy to wszystko będzie ze sobą dobrze grało ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Ile masz na to?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marioking Opublikowano 3 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Grudnia 2008 Ile ma wiele nie zmienia, to co powymienial to najtansze alternatywy, wiec i tak nie ma z czego uwrwac by cos poprawic. A konfig ujdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu_ Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 (edytowane) Jeżeli dasz radę dorzucić 50 plnów to graficzną zmień na 9600GT, jeżeli nie to na HD4670. Dysk ja bym brał 320GB różnica w cenie rzędu 30-40 zł. I zasilacz Amacrox Warrior 400W. Edytowane 4 Grudnia 2008 przez Wodzu_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Ja bym zrezygnował z radka bo cena chora. I wogóle sklep bym zmienił. Ceny ma wyższe niż w większości e-sklepów. Za różnice zawsze lepiej wziąć coś lepszego/szybszego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LevyKwidzyn Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 (edytowane) Co jest wydajniejsze? HD 3850 czy 9600GT ?? Opłaca sie dopłacic 50 zł do GeForce czy zostać przy RadkU? Będzie widoczna różnica? Chociaż jak miał bym dopłacic 50 zł to moze do HD3870 ? Lepsze taktowanie niz 9600GT Nad dyskiem twardym jeszcze myśle... Edytowane 4 Grudnia 2008 przez LevyKwidzyn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 9600GT wydajniejszy i od 3850 i 3870. Jednak ja bym zmienił kompletnie sklep. W tym po prostu przepłacasz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LevyKwidzyn Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Dzieki.. Zdecyduje sie na tą karte. Mam zamiar do tego zestawu wgrać Viste 64-bitową. Dobry pomysł czy powinienem se darować? Odrazu mowie ze nie patrze na cene systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Ja bym zostal przy dobrym starym XP 32bit. Jednak jak widzę ile ten system pożera zasobów to ciągle nie widzę sensu zmiany na "nowe". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vippiotrek Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Popieram przedmówcę. Po za tym było się przed kupnem zgłosić tu z zapytaniem, podać budżet i pewnie wyszło by z tego coś lepszego. No ale ogólnie zestaw jest w miarę spoko. Tylko podkręć tego E5200. Grafika nV 9600. Zasilacz dobrze ktoś Ci napisał Amacrox Warrior 400W. Miałem raz go na jakiś czas i polecam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Vistę sobie daruj (Wiśta wio) Procek interesujący - jaka grafa hmm może 9600GT jak przedmówcy, albo używkę 8800GTS. Zasilacz oczywiście ważan sprawa, aby komp dłużej żył - Amacrox Warrior 400W również miałem ten zasilacz kiedyś i polecam. Chyba dużo testów było w roli głównej właśnie z tym zasilaczem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 (edytowane) po kiego mu amacrox do tego 350W jak może mieć pentka 430 ? który bardzo dobrze trzyma napięcia a amacrox tańszy raczej nie jest. Grafa 9600Gt w icompie są chyba jeszcze galaxy po 345zł warto sprawdzić Edytowane 4 Grudnia 2008 przez Art385 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LevyKwidzyn Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 A co sądzicie o Zasilacz Xilence Black 400w ??? Zaoszczędze 30 zł na zasilce i kupie 320 dysk... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...