CrimsonPirate Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 witam problem poelga na tym ze grajac w dote(nakladka na warcrafa 3- nieduze wymagania na 3 x slabszych kompach chodzi ok) szczegolnie w pozniejszym etapie gry zaczyna ona zwalniac , przy uzyciu magi w duzych walkach bardzo przycina. tak samo np. w MOO czy innych mapach , byc moze dzieje sie tak samo w 4-4 grach wc3. 2,3 razy wylaczyl mi sie komkputer podczas gry. Dzieje sie po ostatnich 2 formatach. temperatury procka, grafiki, zazilacza itp sa w normie. rozne steroniwki grafiki, przeisntlywalem wsyzstko po formacie od poczatku...nie ma bledow na dyskach pamieciach itp... konfig kompa : core 2 duo 3 ghz , 8800 GT , 2 GB ram... juz nie mam sily naprawde nie wiem co to jest , dotychczas na ty mkompie chodzilo mi ok. np. nowy NFS czy Cod 5 chodza plynnie w full detalach duzej rozdzialce.;/ ... pls pomozcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake79 Opublikowano 4 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 Powodów może być dużo. Radziłbym na wstępie sprawdzić => services.msc. Być może "tło" obciąża pracę komputera. Ponadto zamontuj - Tuneup utilities 2008/2009 np. stąd - http://www.instalki.pl/programy/download/n...lities_2008.php - i zoptymalizuj system. Są to zabiegi dość trywialne ale czasem pomagają. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...