Skocz do zawartości
CrimsonPirate

Zwalniajaca Gra, Wylaczajacy Sie Komp

Rekomendowane odpowiedzi

witam

problem poelga na tym ze grajac w dote(nakladka na warcrafa 3- nieduze wymagania na 3 x slabszych kompach chodzi ok) szczegolnie w pozniejszym etapie gry zaczyna ona zwalniac , przy uzyciu magi w duzych walkach bardzo przycina. tak samo np. w MOO czy innych mapach , byc moze dzieje sie tak samo w 4-4 grach wc3. 2,3 razy wylaczyl mi sie komkputer podczas gry.

Dzieje sie po ostatnich 2 formatach. temperatury procka, grafiki, zazilacza itp sa w normie. rozne steroniwki grafiki, przeisntlywalem wsyzstko po formacie od poczatku...nie ma bledow na dyskach pamieciach itp...

konfig kompa : core 2 duo 3 ghz , 8800 GT , 2 GB ram... juz nie mam sily naprawde nie wiem co to jest , dotychczas na ty mkompie chodzilo mi ok.

np. nowy NFS czy Cod 5 chodza plynnie w full detalach duzej rozdzialce.;/

... pls pomozcie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powodów może być dużo.

Radziłbym na wstępie sprawdzić => services.msc. Być może "tło" obciąża pracę komputera.

Ponadto zamontuj - Tuneup utilities 2008/2009 np. stąd - http://www.instalki.pl/programy/download/n...lities_2008.php - i zoptymalizuj system.

Są to zabiegi dość trywialne ale czasem pomagają.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi