Skocz do zawartości
Dandek

Laptop Asus

Rekomendowane odpowiedzi

Max 2300 zł lepiej mniej ;)

Raczej nie bede gral.. ale jakby czasm mnie ochota naszla zeby nie byl calkiem crap... chociaz raczej nie powinienem grac...

Procek lepszy jakis i najlepiej 3 gb ramu

min 250 gb dysk

no i zeby filmy chociaz 720p chodzily po podlaczeniu do TV :)

sluchanie muzyki, internet, filmy bardzo czesto ogladam:)

Prosze o jak najszybsza odpowiedz :)

P.S. jeszcze takie coś jest

ale jest to ostatnia sztuka wiec prosze o w miare szybka odpowiedz czy go brac...

http://allegro.pl/item496948058_toshiba_sa...nie_sztuki.html

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sam mam A300 i majac taki wybor jak ty wybralbym ja, a nie asusa. Toshiby ma tylko troszke gorszy proc, ale naglosnienia harmann/kardon jest genialne. Nie wiem jak w asusie, ale acera i samsunga r560 harmann bije na glowe. Design mi osobiscie sie podoba, ale ogladnij fotki. A na karcie mysle ze w cos zagrasz raczej, na niskich detalach mozna grac naprawde w spoko gierki na 3470.

Edytowane przez Prolog

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do filmów może być.

Raczej nie bede gral.. ale jakby czasm mnie ochota naszla zeby nie byl calkiem crap... chociaz raczej nie powinienem grac...

To jest akurat sprzęt z grafą z najniższej półki - http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphi...List.844.0.html a grafy nie wymienisz, więc dużo zależy od tego, co chciałbyś odpalić. Raczej nie powinno być problemów z tytułami sprzed 2 lat.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Slyszalem ze te Toshiby strasznie sie rysuja i palcuja ? prawda to ???

Raczej napewno nie bede odpalal gier.

Kurde dobrze by bylo zeby mial HDMI.

A jak nie to jak przeslac na TV dzwiek ?

Ta toshiba podoba mi sie bardzo z wygladu...

Ale ten asus, wydaje mi sie byc dobry...

No a ktory Ty bys Oskar wziol ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak nie do grania, to Dell, Lenovo, albo HP.

Co do Toshiby - ma lakierowaną obudowę, dlatego zostają na niej ślady paluchów. Jeśli chodzi o dźwięk - wystarczy kabel z minijack na końcach - TV podłączasz tak samo jak głośniki.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tez jak autor tematu szukalem laptopa i biore asusa x56ta ma wszystko git, hdmi itp (a i grafa przy okazji jest niezla -3650)

ps. oskar kabel z 2 chinchami przesyla tylko dzwiek stereo a jezeli autor tak jak ja chce ogladac min 720p to pewnie z DD albo i z DTS i to nie w stereo :)

ps2. toshibe trzeba zobaczyc na zywo mi sie osobiscie na zywo wogole nie podoba bo cala sie swieci porazkowo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Interesuje mnie przedewszystkim jakosc ogladania filmow. ktory z lapkow bedize do tego najlepszy ( oczywiscie w cenie 2400 zl )

15'4 matryca

zeby nie mulil jak pare rzeczy robie na raz.

chcialbym go czasem podlaczyc do TV

dobrze aby mial w miare pojemny dysk

i glownie bedzie sluzyl do przegladania internetu czasem wezme go na zajecia na uczelnie

oraz chce aby podlaczyc do niego zestaw glosnikow 2.1 i sluchac komfortowo muzyki

Co mozecie poleci ?

Jutro ide kupic lapa i chce zaczerpnac waszej opini!

moi faworyci:

http://allegro.pl/item490927894_lenovo_r61...b_xp_torba.html

lub

asus:

http://allegro.pl/item496384428_asus_x56ta...b_ati_3650.html

takie ceny gdyz sadze ze wysepie na kazdego upust do tych 2400 zl poza allegro :P

prosze o szybka porade :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi