Logan Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2002 Od jakich ustawień w GeForce Tweak Utility zależą osiągi w Fill Rate w 3D Mark'u 2001 i w Final Reality ? Pytam, bo mie wiedzieć czemu spadła mi wydajność w 3D Marku 2001 SE z 2593 do 1500. Poleciały też na łeb na szyję osiągi w Final Reality (tu zauważyłem właśnie, że drastycznie spadł wynik testu Fill Rate w zakładce 3D z wartości 188,50 Mpixels/s do 25,03 Mpixel/s) Nie jest to wina Detonatorów, bo instalowałem już kilkanaście wersji i nic. Wydaje mi się więc, że idzie o jakieś ustawienia. Pomocy ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2002 Od jakich ustawień w GeForce Tweak Utility zależą osiągi w Fill Rate w 3D Mark'u 2001 i w Final Reality ? Pytam, bo mie wiedzieć czemu spadła mi wydajność w 3D Marku 2001 SE z 2593 do 1500. Poleciały też na łeb na szyję osiągi w Final Reality (tu zauważyłem właśnie, że drastycznie spadł wynik testu Fill Rate w zakładce 3D z wartości 188,50 Mpixels/s do 25,03 Mpixel/s) Nie jest to wina Detonatorów, bo instalowałem już kilkanaście wersji i nic. Wydaje mi się więc, że idzie o jakieś ustawienia. Pomocy ! Odinstaluj GTU i sprobuj z nvmax. I zobacz wtedyczy to wina programiku czy dentek. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 nom nvmax Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 6 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2002 ja na gtu krece i mam na max zawsze - single 1200mtexels/multi 2620mtexels Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 Przy włączonym filtrowaniu anizotropowym wyniki spadają makabrycznie (nie wiem czemu aż tak) U mnie wyniki przy multi i single są takie same!! przy włączonym aniso Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 topic stary jak forum tweak :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 ta, ale jakoś nikt się nie wypowiedział autorytatywnie i nie rozwiał wątpliwości. Poza tym, to jakbym miał czytać za każdym razem datę rozpoczęcia topika tobym się musiał pociąć... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 10 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2002 no rzeczywiscie nie data stara - fuuu ale tu pajecznym a jak sie kurzy.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...