luckyx Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 (edytowane) Nie wiem co mnie podkusilo ale uzylem NTT Registry Organizer i TuneUp Utilities bo komp chodzil slamazarnie. Teraz probuje wlaczyc Outlooka 07 i wyskakuje mi: --------------------------- Microsoft Office Outlook --------------------------- Cannot start Microsoft Office Outlook. Cannot open the Outlook window. The set of folders cannot be opened. Errors have been detected in the file C:\Documents and Settings\Lukk\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook\Outlook.pst. Quit Outlook and all mail-enabled applications, and then use the Inbox repair tool (Scanpst.exe) to diagnose and repair errors in the file. For more information about the Inbox repair tool, see Help. --------------------------- OK --------------------------- Robilem maly research ale zadnych konkretnych rozwiazan nie znalazlem. Any ideas? Edytowane 5 Grudnia 2008 przez luckyx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 Na ogol te pseudo naprawiacze maja opcje przywrocenia wszystkiego co usunely. Uzyles programu wymienionego w komunikacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luckyx Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 uzylem, nic nie dalo. Udalo mi sie wrzucic plik PST i teraz outlook dziala bez niego [?!]. Jednakze stracilem wszystkie maila, foldery, kanaly RSS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...