Skocz do zawartości
PolandMET

Gdzie Węże 10/12 Czerwone/niebieskie Mozna Kupic ?

Rekomendowane odpowiedzi

Ciezko kolego bo nie wiem jakiej firmy. Tygona w Googlach znajduje multum i przewaznie zagraniczne strony, a juz na pewno nie kolorowe. A placic 20zl/metr mi sie nie chce, czas ciac koszty bo za chwile buda bedzie 2x drozsza od bebechow. No ale chyba nie mam wyboru :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czlowkeku jakie rezy, to uklad bez zbiornikow wyrownawczych :D zreszta nie ma na nie miejsca. Grafe bede chlodzil chlodnica od klimatyzacji taka 20x37cm. Nie mam zielonego pojecia czy ten potwor da sie schlodzic takim pizdzitkiem o rurkach 8mm ale nie mam wyjscia. A ze mam druga pompke i mam na nia miejsce to zrobie monstrum WC lol.

Ja bym chetnie dal dwa plyny typu borygo i petrygo tyle ze nawet 100% stezenia ma slaby kolor a juz borygo bardziej sie mi kojarzy z kolorem majtkowym niz z czerwonym. Niestety dla mnie wszystkie te plyny chlodzace maja kolor bez wyrazu. No nic, kupie po 1m a z tylu dam przezroczyste. Tniemy koszty :D

Narazie nie mam zlaczek, ida z Indii wiec narazie zajmuje sie oswietleniem.

Wieczorem zapraszam bo oswietlilem obudowe CD. Bedzie Worklog

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No dobra, weze feser one ok przezyje rozmiar 10/13

A ja bede mial skręcane !!! Bitspowery 1/2"OD czyli pytanie brzmi jak szeroki waz sie tam zmiesci ? 10/13 czy np. 12/16 (1/2" na 5/8") tez bedzie dobry ?

Edytowane przez PolandMET

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi