PolandMET Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 Witam Chcialbym zrobic uklad z dwoma obiegami i kazdy zaznaczyc innym kolorem weza. Niebieskim i Czerwonym. Gdzies tam sa Fesery ale 20zl/metr i nie usmiecha mi sie taka cena. Nie ma jakis Tygonow albo cos innego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 Tygon bedzie jeszcze drozszy, zreszta oprocz clear widzialem jeszcze silver i czarne, z tym ze te w innym kolorze byly 2 razy drozsze prawie... Ja bym jednak kupil tego fesera, co do srednicy to chyba 10/13 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 Ciezko poszukac na stronach roznych sklepow , producentow ? imo temat do zamkniecia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 Ciezko kolego bo nie wiem jakiej firmy. Tygona w Googlach znajduje multum i przewaznie zagraniczne strony, a juz na pewno nie kolorowe. A placic 20zl/metr mi sie nie chce, czas ciac koszty bo za chwile buda bedzie 2x drozsza od bebechow. No ale chyba nie mam wyboru :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kądziel Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 duzo sklepow w polsce z wc nie masz angela cooling msc pctuning itd tam poszukaj. tanio takiego weze nie znajdziesz wiec licz sie z kosztami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 A będą 2 rezy? Bo jeśli tak to może dwa inne płyny? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 Czlowkeku jakie rezy, to uklad bez zbiornikow wyrownawczych :D zreszta nie ma na nie miejsca. Grafe bede chlodzil chlodnica od klimatyzacji taka 20x37cm. Nie mam zielonego pojecia czy ten potwor da sie schlodzic takim pizdzitkiem o rurkach 8mm ale nie mam wyjscia. A ze mam druga pompke i mam na nia miejsce to zrobie monstrum WC lol. Ja bym chetnie dal dwa plyny typu borygo i petrygo tyle ze nawet 100% stezenia ma slaby kolor a juz borygo bardziej sie mi kojarzy z kolorem majtkowym niz z czerwonym. Niestety dla mnie wszystkie te plyny chlodzace maja kolor bez wyrazu. No nic, kupie po 1m a z tylu dam przezroczyste. Tniemy koszty :D Narazie nie mam zlaczek, ida z Indii wiec narazie zajmuje sie oswietleniem. Wieczorem zapraszam bo oswietlilem obudowe CD. Bedzie Worklog Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 Jeżeli dla Ciebie cena 20zł za metr węża a szukasz kolorowego tygonu to :lol: do ogrodniczego po polixy wypad :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PolandMET Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 (edytowane) No dobra, weze feser one ok przezyje rozmiar 10/13 A ja bede mial skręcane !!! Bitspowery 1/2"OD czyli pytanie brzmi jak szeroki waz sie tam zmiesci ? 10/13 czy np. 12/16 (1/2" na 5/8") tez bedzie dobry ? Edytowane 11 Grudnia 2008 przez PolandMET Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...