tokar25 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 Witam. Mialem do płyty głównej włożoną karte graficzną ATI Radeon 9200 SE i wymieniłem ją na ATI 9600 PRO. I tu zaczyna sięproblem, gdyż po wymianie obraz zaczął mi sie zamulać. Zainstalowałem sterowniki od nowej karty ale nic się nie zmieniło a nawet czasami komputer sie zawieszał. W menedżer urządzeń wyskoczyl mi zółty wykrzyknik kolo SCSI/RAID Controller. Nie wiem co może być nie tak. Może brakuje mi jakiś sterowników od tego kontrolera SCSI/RAID czy cos?Proszę o pomoc i z góry dziękuje:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 odinstaluj może stery od grafy jak i od płyty głównej przeczyść potem system za pomocą darmowego DriverSweeper na koniec zainstaluj na nowo sterowniki zaczynając od pł. głównej, po restarcie zainstaluj catalysty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...