SebaSonido Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 (edytowane) Nie wiedziałem gdzie zamieścić te pytanie, bo z jednej strony dotyczy chłodzenia, a z drugiej karty graficznej. Otóż jakie byście poleci radiatory na 8800GTS Rev.2? Rdzeń będzie chłodzony cieczą, natomiast pamięci zostaną "gołe" i przydałoby się na nie jakieś chłodzenie, a najlepsze byłoby chyba te w postaci radiatorów. Ktoś wie może dokładnie ile ich będę potrzebował, bo z tego co widziałem na fotach to 8 sztuk. Cena w sumie nie gra roli, ale nie chciałbym też z nią przesadzić. Ogólnie najlepszy stosunek cena/wydajność. Warto dokładać do miedzianych? Bo są 2x droższe i szczerze mówiąc wolałbym już te tańsze jeżeli nie będzie zauważalnej różnicy. znalazłem takie TT, ale nie wiem czy będą rozmiarowo pasowały na kostki pamięci. http://www.allegro.pl/item493108255_therma...al_8_sztuk.html Edytowane 5 Grudnia 2008 przez SebaSonido Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...