kuba25 Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 Witam Wszystkich zorientowanych!!! Mam taka prosbe i prosze o łopatologiczne:) wytlomaczenie gdyz jestem swiezy w tym temacie chodzi mi o to ze zrobilem sobie strone internetowa W photoshopie (prosta stronka + 2 podstrony) i chciałbym to wszystko zamiescic na serwerze jakims darmowym Zatem gdzie mam go szukac i jak to zrobic?? Prosze o objasnienie krok po kroku zamieszczanie tekiej stronki. Drugie pytanko jezeli po stworzeniu przycisku na stronie chcialbym zeby odnosil sie on do mojej podstrony to jaki adres mam przypisac do tego przycisku tak pi razy drzwi:) "C:\.... " cos takiego ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 1.Zły dział 2. Szukaj w guglach "darmowy hosting" 3. Szukaj słowa "domena" 4. -||- "wysyłanie strony na serwer" masz łopatologicznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 5. Szukaj w googlach "kurs HTML" i "podstawy tworzenia stron internetowych". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Witam Wszystkich zorientowanych!!! Mam taka prosbe i prosze o łopatologiczne:) wytlomaczenie gdyz jestem swiezy w tym temacie chodzi mi o to ze zrobilem sobie strone internetowa W photoshopie (prosta stronka + 2 podstrony) i chciałbym to wszystko zamiescic na serwerze jakims darmowym Zatem gdzie mam go szukac i jak to zrobic?? Prosze o objasnienie krok po kroku zamieszczanie tekiej stronki. Drugie pytanko jezeli po stworzeniu przycisku na stronie chcialbym zeby odnosil sie on do mojej podstrony to jaki adres mam przypisac do tego przycisku tak pi razy drzwi:) "C:\.... " cos takiego ???? Chcesz tworzyć layout w PSie a nie wiesz jak podlinkować button na stronie? Może lepiej zacznij od jakiegoś darmowego szablonu (znajdziesz na necie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...