Liquid Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Gra lub grał ktoś w tą gre. Niewiem od czego zacząć. Widze dużo zmian no i samochodów jest więcej. Niema jak poszaleć ZIŁEM :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Ja uwielbiam :D. Na dobry poczatek jako kolega po fachu (kierowca ;)) radze wymienic skrzyniowego ZiŁa na ciagnik siodlowy (tez ZiŁ lub lepiej KamAZ) i porozwozic troche paliwka - to calkiem fajny biznesik, moze nie tak dochodowy i bardziej wymagajacy ale nie masz w tym konkurencji :). Jak troche sie odbijesz na cysternach przesiadz sie na cos mocniejszego i startuj do towarow. Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 czekaj czekaj na paliwku robi sie licencje ? bo juz dawno nie gralem w KOTR gram w HT18WOH Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Nie, na paliwku nie dostaje sie licencji - wylacznie kasiejke. Ale licencje z poczatku i tak nie sa duzo warte bo i tak nie masz kasy zeby kogokolwiek zatrudnic (chyba ze furgonetki... tylko jaki jest sens w wozeniu kanapek? :|). Przewozac wache zarob troche szmalcu i wtedy dopiero wyplywaj na szerokie (czyt. towarowe) wody. Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Od czego zależy czy dostane kase za dowieziony towar, czy też kasa zostanie mi zabrana. I o co chodzi z tymi innymi firmami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 lol slyszalem ze w tej grze mozna jezdzic osobowkami:lol: a skad mozna te gre zassac??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Kase dostaniesz zawsze, wieksza lub mniejsza, to zalezy od tego w jakim stanie towar dotrze do celu, a z tym jak wiadomo bywa roznie :twisted:. Gdy dojedziesz na miejsce pierwszy dostaniesz licencje ktora pozwala zatrudnic drugiego kierowce - w ten sposob powstaje Twoja mala firma przewozowa. Inni kierowcy (komputerowi) robia to samo wiec masz konkurencje. Gre wygrywasz gdy przekroczysz prog 50% udzialu w rynku przewozowym... a to wcale nie jest takie latwe... A samochodami mozna jezdzic, zassiesz to chociazby z DC. Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Liquid Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Mi się zdażyło kilka razy że zamiast dostać kase to mi ją odbierali, tylko nie wiem dlaczego. Ani towar nie był uszkodzony. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Scorpio007 Opublikowano 17 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2003 GRalem w poprzednie wersje i bardzo mi sie podobaly. Tylko po pewnym czasie sie nudzi. Slyszalem kiedys (kiedy wyszlo HT18WOH) ze szykuje sie nowa wersja ale bez konkretow. Musze zobaczyc co nowego przygotowali. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 28 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2003 To juz nie bedzie to samo, bez wkladu 1C i SoftLabs-NSK to juz nie jest Hard Truck, to juz tylko tytul. Nie ma klimatu (Geez, ale frajda grac w ruska giere :D), fizyka skopana, auta nieprawdziwe - totalna kicha! Juz 18WOS nie zasluguje na tytul HT. Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
los ciupagos Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Witam. Mam chłopaki mały problem. Wszystko jest w porządku dopóki nie zacznę grać gdyż wtedy gra dostaje takiego speeda, że F1 może tylko o takim pomarzyć :D . Co trzeba zrobić aby dało się normalnie grać (czyt. jak spowolnić grę)??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Znajdź jakiś sposób na włączenie synchronizacji pionowej, żeby ograniczyć liczbę FPSów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
los ciupagos Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2011 popróbuje z tym i dzieki za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...