Gosu Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 (edytowane) Mam taki dziwny problem,zniknął mi puplit(jest jedynie tapeta) zaanych ikon,brak pasku uruchamiania,zupełnie niczego. Nawet jak z manadżera urządzeń biorę żeby uruchomiło "puplit" to jedyne co się dzieje wyskakuje mi okno z pytaniem jakiego programu chce używać do otwarcia tego. Stało się to w bardzo dziwnych okolicznościach,instalowalem patche do Stalkera(z oryginalnej płyty)-a nigdy wcześniej się to nie działo. Po czym nagle Kaspersky wyskoczył mi z jakimś ryzykiem (mam internet security 2009) No i od tamtej pory nic nie mogę zrobiić z tym,jedynie uruchamiać programy/aplikacje wskazując przez manadżer urządzeń. Proszę o pomoc,spotkał się ktoś z tym? Tak samo jest w trybie awaryjnym. Jak wchodze w manadżer urządzeń to widze wszystkie pliki jakie są na puplicie,i mogę je nawet uruchamiać. Już sobie poradziłem,brakowało pliku explorer.exe Edytowane 6 Grudnia 2008 przez Gosu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 ppm => rozmiesc ikony => pokaz ikony pulpitu. ps. zmien sig na regulaminowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...