slabiaq Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Witam, kupiłem sobie płyn do mojego wc'eta (feser one) i nie wiem czym go podświetlić, tak żeby ładnie świecił w nocy. Wiem tylko tyle, że musi być to światło UV... Znalazłem takie katody: http://allegro.pl/item492448897_revoltec_k..._31cm_w_wa.html ale nie wiem czy one emitują promienie UV? czy takie katody spowodują ze ten płyn będzie świecił? jeśli nie to co proponujecie? I czy orientujecie się w jakim sklepie w mieście (nie chce mi się już czekać na wysyłkę :)) można dostać takie oświetlenie? pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacp3r Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Czerwone katody i UV??? :kijem: Poszukaj sobie na allegro wpisując katody uv kto szuka ten znajdzie Myślę, że płyn będzie świecił, aż miło :P Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 swieci swieci :D mam revoltec UV i swieci ladnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...