kobus Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Age of mythology nie wiem co zrobic by grac w multiplayer czy ktos kto ma te gre moze mi powiedziec troszku jak poustawiac bo program se sciaga update i pozniej mi sie crack pieprzy wiec nie mam pojecia co jest Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Chcesz grać multiplayer na cracku? LOL!!! No chyba że po LAN, ale to złą opcje wybierasz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 no to jak grac w multiplayer ??? crack zły? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Kupić oryginała :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 kurna 1000 razy bede powtarzał ale powtórze 1001 wiec do dzieła kobus masz AOM pirata tak :?: wiem ze zgadłem wiec jesli jest tak jak powiedzialem to nie pograsz sobie on-line na serverach swiatowych itp mozesz tylko postawic gre na Lanie ale i tak musisz miec inny serial niż twój wspólgracz i tak jest prawie ze wszysytki grami zapamietaj to na multi w swiecie musisz pokazac sie z oryginałem ja np. kocham War3 i musialem kupic oryginal poniewaz naleze do klanu i granie na piratach graniczyło sie z celem bo albo ktos juz uzywał takiego seriala albo ... :P wole nie gadac mysle ze sie chodz troche rozjasnilo wiec jesli jestes fanem tej gry to lec do sklepu i zapodaj oryginała Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 ok :( nio mam ksy na gierki :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...