Razor-90 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Witam, po podłączeniu nowej nagrywarki resetuje mi się komputer. Co może być tego przyczyną? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miodnyj Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Witam, po podłączeniu nowej nagrywarki resetuje mi się komputer. Co może być tego przyczyną? trzy możliwości-taśma,nagrywarka,upalony kontroler na płycie głównej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razor-90 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Na tej taśmie poprzednia nagrywarka działała, a teraz nie działa nowa. Płyty nie ruszałem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miodnyj Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 (edytowane) nagrywka-ewentualnie krzywo wpięta taśma ide sprawdź jeszcze wtykę zasilającą Edytowane 6 Grudnia 2008 przez Miodnyj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razor-90 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 (edytowane) kabel wpięty ok. wtyczkę od zasilacza sprawdziłem, stara nagrywarka teraz też nie działa Edytowane 6 Grudnia 2008 przez Razor-90 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miodnyj Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 możesz jeszcze wyjąć na kilka minut bateryjkę BIOS'u żeby zresetować płytę jeśli to nie podziała,to pewnie padła płyta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razor-90 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Czemu mogła płyta paść? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Miodnyj Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 mogłeś wsadzić krzywo wtyk IDE i nie było pełnego styku na wszystkich liniach jakbyś miał jakieś pytania,to wal na gg 5653266-jak mogę,to pomogę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...