Skocz do zawartości
GrandVoov

Zamiana Dysków Twardych

Rekomendowane odpowiedzi

Mam w domu dwa komputery, jeden (1) jest już starym rocznikiem, drugi (2) nowy ojca, który dostał go w podarunek.

Mam zamiar zmienić dysk twardy z danymi obydwu komputerów, bo ojciec rzadko cokolwiek robi na komputerze, a ja mam zamiar pograć sobie w nowe gry.

Kopiowanie danych z jednego dysku na drugi odpada, za dużo tego a i tak przyzwyczaiłem się do starego kompa.

Konfiguacja pierwszego komputera:

Nero InfoTool 5.2.3.0System Information------------------AllocateCdRoms	   : 0Operating System	 : Windows XP Professional (5.01.2600 Dodatek Service Pack 2)Country			  : PolandLanguage			 : PolishANSI Code Page	   : 1250OEM Code Page		: 852DirectX			  : DirectX 9.0cInternet Explorer	: 6.0.2900.2180 (Build 62900.2180)Hardware Information--------------------CPU				  : AMD Athlon(tm) XP 2000+Bus Type			 : PCI BusMotherboard		  :  KT333-8235 s					 : Phoenix Technologies, LTD Phoenix - AwardBIOS v6.00PGMemory			   : 767 MB					 : <VIA AC'97 Audio (WAVE)					 : Radeon X1300/X1550 Series

Drugi:

Nero InfoTool 5.2.3.0System Information------------------AllocateCdRoms	   : 0Operating System	 : Windows XP Professional (5.01.2600 Dodatek Service Pack 3)Country			  : PolandLanguage			 : PolishANSI Code Page	   : 1250OEM Code Page		: 852DirectX			  : DirectX 9.0cInternet Explorer	: 7.0.5730.13 (Build 75730)Hardware Information--------------------CPU				  : AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 5200+Bus Type			 : PCI BusMotherboard		  : ASUSTeK Computer INC. M2A-MX Rev 1.xxs					 : American Megatrends Inc. BIOS Date: 11/26/07 16:15:07 Ver: 04.03Memory			   : 2048 MB					 : <Realtek HD Audio output					 : ATI Radeon HD 2600 PRO

Cel: podmienić dyski twarde, tak aby obyło się bez komplikacji (wcześniej już to zrobiłem i na monitorze uparcie wyświetlała się informacja, iż... w każdym razie coś nie działa).

Z góry pozdrawiam i zaznaczam że ten temat już był na innym forum ale nie dostałem satysfakcjonującej odpowiedzi..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi