Gość Defix Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Witam Chcialbym podkrecic mój procesor, jednak jestem całkowicie zielony jezeli chodzi o OC. Mam procesor Core 2 Duo E8400 i wiem ze ten procesor ma nawet spore mozliwosci podkręcania. Mam Płytę Foxconn p35a ale nie wiem jak podkręcic na niej ten procesor. Moze ktos mi opisac jak to zrobic. Prosze o odpowiedź. Z góry dzieki za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Topik o procku Topik o płycie Jeśli już to powinieneś pytać w tych 2 topikach, poza tym wystarczyło zajrzeć do topiku o płycie - tam masz FAQ z opisem podkecania na tym Foxconnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NuKeR Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 temat do zamkniecia mi sie wydaje. @Defix tu masz wszystko Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...