Jinks Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Witam wszystkich, w ostatnim czasie zmieniłem notebooka na Dell'a inspiron 1525 z Vistą. System nieco inny... ale się przyzwyczajam. Najbardziej brakuje mi tylko czegoś do monitoringu systemu: temp. procka, dysku, stan baterii - w nhc było to rozwiązane świetnie. Niestety po zainstalowaniu nhc na mojej Viscie Home Premium, przy uruchomieniu go, dostaje komunikat o błędzie: Odwołanie do obiektu nie zostało ustawione na wystąpienie obiektu. Szczerze - nic z tego rozumiem.... Jeśli macie jakieś skojarzenia dotyczące rozwiązania tego problemu to proszę o sugestie, ewentualnie może polecicie jakiś inny program o podobnych funkcjach... Z góry dzięki, Pozdrawiam, Jinks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 ja jak kiedys mialem della xps m1710 to byl fix specjalnie na della. Moja laska ma inspiriona 1520 chyba, ale moge sie mylic i u niej hula wszystko dobrze. W prawdzie nie ma mozliwosci ustawienia Vcore ale monitoruje wszystko. Czujniki smigaja. Probowales to? http://www.p35-forum.de/files/nhc_2.0_pre_...ase_06_dell.zip Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...