wjfkdl Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Mam plyte Asus p5k/epu a wiec 12portow USB 2.0 i zadnych innych. Mam orginalnego windowsa xp z sp3 w biosie wszystko tak jak powinno byc i jestem wszystkiego pewny na 100%. Co bym nie podlaczyl to pisze mi, ze to urzadzenie moze dzialac szybciej bla bla bla. Przez pare dni testowalem viste i tam normalnie wyrywalo wszystko jako USB 2.0 i np na pendrive wszystko sie bardzo szybko kopiowalo a tutaj musze czekac ponad godzine aby skopiowac 4gb danych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Też mam z tym problem ( jeśli to w ogóle jakiś problem ). Otóż używam HUB'a , rozdzielacza, czy jakoś to nazwać. Gdy podłączę do niego co kolwiek, to wyskakuje komunikat, gdy podłączę z tyłu komputera, działa normalnie ... Tak więc podłączam się do pytania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...