Kamil>>> Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 mam jedno konkretne pytanie>>>>> :?: :?: :?: :oops: Mam LAN dwie maszynki na ME ale ja mam net i firewall Outpost i jak on chodzi to sieć leży. Jaki zakres adresów IP podać w opcjach programu żeby sieć działała z nim :?: :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2003 Taki zakres ip jaki sobie ustawiłeś na sieć lokalną. Poza tym przydaje się włączyć przepuszczanie netbios'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil>>> Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 a gdzie ten adres znaleźć:?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 start/uruchom command <ENTER> lub cmd <ENTER> ipconfig (w ME pewnie jakies przelaczniki bedzie trzeba dac) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...