Rafal334 Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Witam. Aktualnie posiadam zasilacz Mode Com Feel II - 350 ATX Chcialbym sie dowiedziec czy jest dobry czy nie :wink: Zdjecie - http://images31.fotosik.pl/414/eb8b3dd44b7bbcd3.jpg Aktualnie mam AMD Sempron 2800+, GeForce 7300 GT 256 MB, 3 GB RAM i chcialbym zmienic procesor na 2-rdzeniowke i boje sie ze zasilacz moze nie wytrzymac tego i wszystko pojdzie z dymem :unsure: Licze na wasza pomoc. Jezeli nie w tym dziale napisal to przepraszam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Ogolnie FEEL to srednie zasilacze ( czytaj loteria)... Kup Fortrona i bedzie spokojna głowa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morgoth88 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Bez przesady. Jak tak czytam na forach internetowych tematy poświęcone zasilaczom to czasem mam wrażenie że jest to nakręcanie jakiejś spirali strachu. Niektórzy chyba myślą że wszystkie tańsze zasilacze mają w środku te same komponenty i mogą postawić znak równości pomiędzy codegenem, megabajtem, rubikonem, feelem i czymś tam jeszcze. Feel to całkiem przyzwoity zasilacz w najtańszej klasie cenowej, wszystkie zabezpieczenia ma i na pewno nie odeśle Tobie kompa w kosmos. Athlon64 i GF7300 GT biorą mało prądu, a jak już tak się obawiasz to kup najprostszy miernik i sprawdź napięcie na liniach +5 i +12V pod obciążeniem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 (edytowane) Feel III ma komplet zabezpieczeń, jest całkiem przyzwoity. Ale I i II są raczej kiepskie. Też stałem przed wyborem dwóch rdzeni, również miałem obawy co do zasilacza. Wszystko pociągnął, śmiga dobrze. Edytowane 7 Grudnia 2008 przez Stachuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kzk Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 ja jade na Feel'u I Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 kup fortrona....brawo...to ta sama fabryka i niewielka roznica - fortron to zwykly modecom 2.0 nie dygaj - jak za dlugo nie pracowal(2-3 lata) to da rade - 4 lata powinien wytrzymac bezproblemu - mialem na podobnym sprzecie z mocniejsza grafika... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasior500 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 feel to nie fsp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...