enediktal Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Jako, że składam zestaw z prądożerną kartą graficzną (radeon hd4850), zdecydowałem się kupić dobry zasilacz, ale względnie tanio. Kumpel mi poleca chiefteca modularnego 600W, model ZASILACZ CHIEFTEC CFT-600-14CS 600W - MODULARNY. Spostrzegłem jednak, że tu chiefteców nie poleciacie, wybieracie inne firmy. Czy zatem w ofercie sklepu KDO widzicie inne, lepsze i zbliżone cenowo modele? Z góry dziękuję za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Nie jest taki prądożerny. Sporo też zależy jak wygląda reszta konfiguracji komputera. Myślę, że w zupełności wystarczy 500w. Może być Amacrox Warrior , Be quiet darkpower. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enediktal Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Chyba wybiorę tego amacroxa. Czym się różni wersja ATX od box? Szkoda, że na KDO nie ma be quiet. Swoją drogą, czemu nie polecacie chiefteców? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Be quiet są, xD JA Ci podawałem przykłady z tego KDO. Skąd taki pogląd, że nie polecamy Chiefteców, przecież to są dobre zasilacze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrew777 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Musi być z tego sklepu?? Ja bym ci polecił enermax'a bardzo ciche i dobre zasilacze. A z tego sklepu to BQ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...