Skocz do zawartości
FuXx^

Radeon 3650 512 Mobile

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Moj lapek to c2d8600 2x2048ddr2 i ati hd 3650 512. I teraz w jaki sposob moge podkrecic zegarki w tej grafice ? Mam ATT ale po odpaleniu wyskakuja zegarki zamiast 400/600 to 197/300 czyli ze pewnie takie sa w spoczynku, i gdy chce zrobic naprzyklad na stale 400/600 czy po prostu podkrecic troche, to zegary wracaja za chwile z powrotem do 197/300.. Przypuszczam ze laptop w jakis sposob steruje tymi timingami, ale jak to zablokowac, abym mogl je sam przestawic :) Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Musze Cie zmartwic, bo w Driver Settings, mam Catalyst detected, i z boku jak to zwykle bywa powinno byc customize, a nie ma.. I nie mam w ogole dostepu do jakiego kolwiek podkrecania... wiecie co z tym zrobic ? Moje catalysty to 8.12 beta, zmodowane aby mogly dzialac na lapku przez moddnet czy jakos tak..

A moj system to vista home premium x32 ;/ naprawde juz mi brakuje pomyslow.. Tak jak na pc mam rive i gf 9800gt i wszystko jest tak tu nie mam nic ;/ a nie chce instalowac innych catalyst, bo na tych betach przynajmniej mi dziala normalnie tomb raider nowy, a nie ze widze tylko kitke lary i jej oczy hehe :)

Edytowane przez FuXx^

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

I rozumiem ze nic nie da sie zrobic ? :) Bo ta grafa ma niezly potencjal i troszke by ja szlo podkrecic, z niezlymi efektami.. ;/ Ale skoro kiedy komp wykrywa ze jest wlaczona aplikacja 3d i podkreca sam zegary na 400/600 to napewno jest jakis sposob aby mu te zegarki troche podwyzszyc kiedy bedzie je sam podnosil ? Hymmm

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez mam u siebie w lapciaku ta grafe i niestey nie mam mozliwosci podkrecenia jej.

Jak swego czasu szukalem nowych driverow i mozliwosci podkrecenia jej to znalalzelm info, ze np. Asusy z takimi grafami mozna podkrecac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tez mam u siebie w lapciaku ta grafe i niestey nie mam mozliwosci podkrecenia jej.

Jak swego czasu szukalem nowych driverow i mozliwosci podkrecenia jej to znalalzelm info, ze np. Asusy z takimi grafami mozna podkrecac.

No to muszed Cie zmartwic;) ja mam wlasnie asusa i nie mozna podkrecac ;/ a skad wziales taka informacje ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi