naku Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Witam! to tak Procesor: Intel Core2Duo e8400 2x 3,0GHz Karta graficzna: Zotac GeForce 9600GT 512MB/256bit (725/2000) Płyta główna: Asus p5k/epu Pamięć RAM: OCZ 2x1GB 1066MHz Zasilacz: Cheaftec 450W System: Win XP Niektóre gry zaraz po włączeniu (max 2 minuty) zawieszają mi się.. mogę je wyłączyć poprzez alt+ctrl+del lecz wtedy następuje zwieszka słychać dźwięk błędu no i jedynie restart pomaga. W podglądzie zdarzeń opis błędu wygląda tak: "Sterownik nv4_disp dla display urządzenia \Device\Video0 jest zablokowany przez pętlę nieskończoną. To wskazuje zwykle na problem z samym urządzeniem lub z jego sterownikiem niepoprawnie programującym urządzenie. Sprawdź, czy u dostawcy sprzętu są dostępne aktualizacje sterowników." temperatura grafiki 45 stopni a w stresie 69-70 stopni testowałem wszystkie podzespoły różnymi programami.. wszystkie nie wykryły żadnych błędów wręcz wszystko było idealnie, na necie znalazłem wiele podobnych problemów i w większości pomogła zmiana sterowników na starsze więc też tego spróbowałem no i na wszystkich jest to samo :/ na standardowych tych co dostałem na płytce razem z kartą chodzi najlepiej pogram z max 5-10 minut i ten błąd wywala proszę o jakieś konkretne stery czy coś bo już nie wiem co robić :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 reset/upgrade biosu, najnowsze stery do płyty gł, stery do grafy z WHQL (stare czyścimy driver sweeperem) i musi chodzić. Jak nie to coś ze sprzętem skopane albo system do przeinstalowania).Acha... wyciągnij jedną kość pamięci albo przeleć je memtestem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naku Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 nic nie pomaga ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...