sebakPL Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 Czy jest coś takiego jak myszka którą sterujemy PC poprzez sieć bezprzewodową wi fi? Dało by się coś takiego zrobić? Bo mam lapka w którym nie działa ani usb ani touchpad ani klawa działa tylko lan i wifi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 7 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Grudnia 2008 pulpit zdalny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebakPL Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Już to zrobiłem ale przecież nie będe nosił przy nim drugiego laptopa żeby sobie grać czy tym podobne... Szkoda mi go wyrzucać czy sprzedawać bo kasa marna będzie a części zamiennych nie znajdę :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soundwave Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Już to zrobiłem ale przecież nie będe nosił przy nim drugiego laptopa żeby sobie grać czy tym podobne... Szkoda mi go wyrzucać czy sprzedawać bo kasa marna będzie a części zamiennych nie znajdę :(Bluetooth mu działa? Jeśli tak to poszukaj myszki i klawiatury opartą o tę technologię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebakPL Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Bluetooth nie działa jedyne wyjście to lan albo wifi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Klawiatura i mysz na USB? Czy porty USB też nie działają? Nie ma myszy,która działa czysto przez WLAN... A matryca działa? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 A włącza się? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebakPL Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 Tak laptop się włącza matryca działa, USB nie. Udało mi się podpiąć drugiego kompa do niego przez Radmina (było trochę zabawy z tym). I teraz słuzy mi jako serwer. Ale miałem nadzieje że coś jeszcze z niego wyciągne :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...