Elendir Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 (edytowane) Mam pytanko kupiłem tą płytę i generalnie w biosie nic nie mogę przestawić ani timingów pamięci ani procka nic.. Może ktoś mi coś doradzi bo lekko zdziwiony jestem :P A procesor wiadomo Athlon X2 4200 AM2 Pamiątki 1GB 800 ale jakieś lipne elixyry :P Edytowane 8 Grudnia 2008 przez Elendir Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Polecam zmienić płytę. Było o niej już parę tematów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pcmax Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Miałem tą płytę i powiem, że za specjalnie nie ma dużo funkcji więc nie za specjalnie nadaje się do OC :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elendir Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 A wiecie może jak wyłączyć safe mode ? jak przytakuje trochę procka to zaraz mi z biosu się ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span> safe mode i wgrywa standardowe ustawienia .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 To jest przypadłość tej płyty... zaczyna świrować powyżej HTT 215-225 (w zależności od sztuki). Nic z tym nie zrobisz. Najlepiej wgraj BIOS F5, bo na starszych wersjach płyta czasem "gubi" dyski. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Micho1010 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 safe mode nie wylaczysz nie da rady taka plyta tak jak wczesniej kolega powiedzial przy 215-225fsb to koniec o/c dla tej nobo sam mam ja i max jaki wydusilem to 10.5x218 ht link 871 smiech na sali z ta plyta :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...