sokolr Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 No i stalo się ... Doszły wkońcu do mnie te pamiątki (tak jak radziliście kupiłem je ... po okazyjnej cenie). No i QPA..he.. No ale po kolei ... sprzęcik testowy 1- pamięc Geil 2x256mb PC3500 Cl=2-6-3-3 Ultra Dual Channel 2- reszta jak w podpisie + zasiłka Chieftec 360W + zero kręcenia proca czy grafy W jednym z postów Raptor prosił mnie o przetestowanie tych pamiątek (jak już nadejdą) na ustawieniach 432 (144/216 async) Cl=2-8-4-4. No to lecem ... pamięci zamontowane w dual, program goldMemory odpalony ... chwila niepewności i niestety tak jak u Raptora przy 4% wywala błędy. No to zaczyniemy od początku se myslem. Lecim do bios'a i zacząłem mieszać w ustawieniach. Dla pełnej jasności: sys.perf. optimal cpu clock default fsb freq. 133 cpu interf. optimal mem freq. auto res.freq. 133 mem. tim. optimal t (ras). 6 t (ras). 3 t (ras). 3 cas latency 2 Dla fsb 133 goldMem bez błędów zarówno na 1 kości 256mb czy na 2 w dualu i bez dual'a ... za to bardzo cienkie wyniki w benchmark'u pamięci w Sandrze2002 ... wydajnościowo gorzej od pamiątek Cl=2.5 na kt333. Dla przykładu wyniki ... nie wiem co o tym sądzić ... geil256single133fsb - RAM Int 1.993 MB/s; RAM Float 1.836 MB/s geil512single133fsb - RAM Int 2.010 MB/s; RAM Float 1.860 MB/s geil512dual133fsb - RAM Int 2.056 MB/s; RAM Float 1.931 MB/s Później zapuściłem fsb 166 przy 512mb w dual. Ustawienia w biosie bez zmian oprócz oczywiście fsb166 i ustawień pamiątek, którw automatem zmieniły się na Cl=2-8-4-4. No i goldMem wywalił błędy po 33 min. testu(przy takiej magistrali !!! ... bez podkręcania ... porażka :evil: ). W Sandrze wynik: geil512dual166fsb - RAM Int 2.535 MB/s; RAM Float 2.371 MB/s ...hmmm... Spróbowałem jeszcze dla jaj zapuścić mnożnik proca na x7 i magistralę 200 (synchro) i dla 512mb w dual'u błędy przy 4% (po 11 min). Wsadziłem jedną kostkę pamięci i dla tych samych ustawień proca i magistrali zwis na 1% (po 6 s). Nie wiem co dalej robić ... chyba jednak potwierdzają się przypuszczenia że mobo Epox'a nie za bardzo lubi te pamiątki ... Poradźcie co zrobić w takim przypadku ... czy reklamować pamięci (rozumiem cobym je żyłował i nie wiadomo jak kręcił, ale dla fsb166 i na "spacerkowych" ustawieniach takie jaja ?? :evil: ) czy zmienić płytę (lekka paranoja). Nie mam za bardzo jak sprawdzić tych Geil'i na innym konfiku, innych pamiatek też brak ... Może znajdzie się wśród Was jakiś dobry człowiek z Wrocławia :D , do którego mógłbym na chwilę wdępnąc z tymi "odlotowymi" Geil'ami coby je przetestować na innym sprzęcie zanim zacznę się wykłócać o gwarancję ... Czekam na ewentualny pilny kontakt, z góry dziękuję za porady i uwagi - Robert tel. 602-308-225 falkon@wr.home.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 No to masz pecha :confused: Pamiątki sprzedasz bez problemów (w końcu to GeIL) i radzę Ci kupić twinMOSy :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 A ja ci radze kupić Kingston HyperX DDR370 8) Okazuje się że ten Geil to wielka kupa niewarta swojej ceny. :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 ja mam takei timingi: 3 2 2 cl2 przy fsb 200 i mam wydajnosc w sandrze 3050 MB/s i jest full stabilne Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 pewnie i ja bym takie miał ale nawet nie próbowałem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolr Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 No to masz pecha :confused: Pamiątki sprzedasz bez problemów (w końcu to GeIL) i radzę Ci kupić twinMOSy :twisted: pewnikiem masz rację ... dzwoniłem dzisiaj do serwisu firmy, u której kupiłem te Geile ... jestem podobno pierwszą osobą z takimi problemami :?: i tak się zastanawiam czy nie lepiej będzie zmienić moBo :!: czy może czekać na jakiegoś nowego biosa do epoxa, może coś się poprawi (pewnie to marzenie ściętej głowy :twisted: )... cholera wie co robić ... Może ktoś z WROCKA może udostępnić swój cenny czas i jakąś inną płytę z dualDDR cobym mógł sprawdzić te pamiątki :wink: jestem w big KROPCE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 moze nie zalamuj sie jeszcze, tylko sprobuj na ostrzejszych ustawieniach je odpalic. cas2-4-2-2 na przyklad. Nigdy nic nie wiadomo, a czasem wlasnie to skutkuje. Moze timingi sa dla nich po prostu "za wolne" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adnet Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Skoro serwis twierdzi, że innym chodzą norlmalnie, to spróbój wymienić na inne 2 sztuki, może trafiłeś na jakieś walnięte. W końcu te Geil i nie powinno byc takich problemów. Płyta raczej odpada i nowy bios też, no ale "...wszystko się może zdzarzyć..." :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Skoro serwis twierdzi, że innym chodzą norlmalnie, to spróbój wymienić na inne 2 sztuki, może trafiłeś na jakieś walnięte. W końcu te Geil i nie powinno byc takich problemów. Płyta raczej odpada i nowy bios też, no ale "...wszystko się może zdzarzyć..." :lol: Chyba epox 8RDA nie lubi tych pamięci - to dziwne żebyśmy mieli identyczne objawy - ja wysłałem z prośbą o wymiane na inne - podałem płytę na jakiej pracuje - może wymienią - a pytałem przed zakupem czy na pewno będą pracować z 8RDA :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yasin Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 nie jesteś pierwszy który ma problemy na 8rda/+ z pamiątkami, oblookaj ten wątek, sam chciałem qpić geil'e, ale teraz to już jestem nieźle skołowany, dobrze że nie miałem kasy :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolr Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Skoro serwis twierdzi, że innym chodzą norlmalnie, to spróbój wymienić na inne 2 sztuki, może trafiłeś na jakieś walnięte. W końcu te Geil i nie powinno byc takich problemów. Płyta raczej odpada i nowy bios też, no ale "...wszystko się może zdzarzyć..." :lol: Chyba epox 8RDA nie lubi tych pamięci - to dziwne żebyśmy mieli identyczne objawy - ja wysłałem z prośbą o wymiane na inne - podałem płytę na jakiej pracuje - może wymienią - a pytałem przed zakupem czy na pewno będą pracować z 8RDA :( jeśli mogę zapytać, to gdzie kupowałeś te Geil'e? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Sirius.pl - zobaczymy czy wymienią na inne kości :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolr Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Sirius.pl - zobaczymy czy wymienią na inne kości :| to kurna tam gdzie ja, co im dokładnie napisałeś :?: cobym się nie zbłaźnił :wink: zawsze to już nas dwóch jest z tym problemem epox + geil :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 coś takiego im napisałem: Oddaje do reklamacji pamięci GeIL 2x256MB DDR433 CL2 ze względu na nie działanie przy ustawieniach które podaje producent czyli DDR433 (216MHz) CL2-6-3-3 Vdimm 2.5-2.9V. Pamięci uruchamiane były na płycie Epox 8RDA, procesorze AthlonXP 1700+ i zasilaczu Chieftec 360W. Procesor był ustawiany na częstotliwość nominalną niezależnie od szyny FSB. Testy przeprowadzałem przy różnych ustawieniach FSB, pamięć RAM była zawsze ustawiana na 215-217MHz. Żeby rozwiać wątpliwość co do stabilności samego systemu operacyjnego użyłem programu testującego GoldMemory 5.07 uruchomionego z dyskietki. Wyniki jego testu: 217MHz 2.77V CL2-8-3-3 - program zgłasza błedy pamięci 216MHz 2.77V CL2-6-3-3 - program zgłasza błedy pamięci 216MHz 2.77V CL2-8-4-4 - program zgłasza błedy pamięci 216MHz 2.77V CL2-9-5-5 - program zgłasza błedy pamięci 215MHz 2.77V CL2-8-4-4 - program zgłasza błedy pamięci 215MHz 2.90V CL2-8-4-4 - program zgłasza błedy pamięci 200MHz 2.77V CL2-9-5-5 - brak błędów pamięci Pamięci przy ustawieniach 215-217 i Vdimm 2.5V i 2.6V nie uruchamiają się. Przy 200MHz nie uruchamiają się tylko przy 2.5V. I jeżeli uznają reklamacje to żeby wymienili mi na 2x512 TwinMOS PC3200 - napisz że jesteś drugi który ma taki sam problem. Ja będe do nich dzwonił jutro zapytać się co słychać w mojej sprawie. Najpierw do nich zadzwoń i zapytaj sie co zrobić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 To ja widze ze moje zdaloby sie kijowe samsungi sa rewelacyjne. 204 mhz 6 3 3 2 2.9V i mozna je meczyc ile sie chce w memtescie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolr Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 coś takiego im napisałem: Oddaje do reklamacji pamięci GeIL 2x256MB DDR433 CL2 ze względu na nie działanie przy ustawieniach które podaje producent czyli DDR433 (216MHz) CL2-6-3-3 Vdimm 2.5-2.9V. Pamięci uruchamiane były na płycie Epox 8RDA, procesorze AthlonXP 1700+ i zasilaczu Chieftec 360W. Procesor był ustawiany na częstotliwość nominalną niezależnie od szyny FSB. Testy przeprowadzałem przy różnych ustawieniach FSB, pamięć RAM była zawsze ustawiana na 215-217MHz. Żeby rozwiać wątpliwość co do stabilności samego systemu operacyjnego użyłem programu testującego GoldMemory 5.07 uruchomionego z dyskietki. Wyniki jego testu: 217MHz 2.77V CL2-8-3-3 - program zgłasza błedy pamięci 216MHz 2.77V CL2-6-3-3 - program zgłasza błedy pamięci 216MHz 2.77V CL2-8-4-4 - program zgłasza błedy pamięci 216MHz 2.77V CL2-9-5-5 - program zgłasza błedy pamięci 215MHz 2.77V CL2-8-4-4 - program zgłasza błedy pamięci 215MHz 2.90V CL2-8-4-4 - program zgłasza błedy pamięci 200MHz 2.77V CL2-9-5-5 - brak błędów pamięci Pamięci przy ustawieniach 215-217 i Vdimm 2.5V i 2.6V nie uruchamiają się. Przy 200MHz nie uruchamiają się tylko przy 2.5V. I jeżeli uznają reklamacje to żeby wymienili mi na 2x512 TwinMOS PC3200 - napisz że jesteś drugi który ma taki sam problem. Ja będe do nich dzwonił jutro zapytać się co słychać w mojej sprawie. Najpierw do nich zadzwoń i zapytaj sie co zrobić. big THX za info :D rozmawiałem dzisiaj z gościem z serwisu i powiedziałem mu mniej więcej o co chodzi ... powiedział żebym im wysłał pamięci z opisem co i jak ... przetestują je na epox'ie no i zobaczymy dalej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 ja mam takei timingi: 3 2 2 cl2 przy fsb 200 i mam wydajnosc w sandrze 3050 MB/s i jest full stabilne nio, moje też tak chodzą :lol: 8) :lol: 8) :lol: A już miałem brać te Geile... :? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 ja mam takei timingi: 3 2 2 cl2 przy fsb 200 i mam wydajnosc w sandrze 3050 MB/s i jest full stabilne nio, moje też tak chodzą :lol: 8) :lol: 8) :lol: A już miałem brać te Geile... :? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Tylko ze 8RDA jak juz pisalem kiedys w innym topicu nie obsluguje oficjalnie nic powyzej DDR400 wiec spokojnie panowie z Siriusa moga sie "wypiac" i nie uznac gwarancji (rekojmie tak) Poprostu najspokojniej w swiecie moga powiedziec ze nie wyrabia sie plyta. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Tylko ze 8RDA jak juz pisalem kiedys w innym topicu nie obsluguje oficjalnie nic powyzej DDR400 wiec spokojnie panowie z Siriusa moga sie "wypiac" i nie uznac gwarancji (rekojmie tak) Poprostu najspokojniej w swiecie moga powiedziec ze nie wyrabia sie plyta. Pozdro Dexter Niestety to prawda - smutna prawda... :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 po pierwsze plyty EPOX na nforcie2 gryza sie z pamieciami GEIL bylo o tym troche na forum guru3d po drugie testowalem GEILE PC3700 i tez wypadly cieniutko (jest post o tym) po trzecie radze zrobic tak jak mowi kwiecien kupic kingstony hyperX PC-370 chyba najlepsze wedlug mnie pamiatki w swojej cenie. Ja mam Kingstony HyperX ale 333 i biegaja synchro na 190Mhz z 5/2/2/cl2 gol-mem caly - zadnych bledow wiec te PC-370 pojda spokojnie ponad 210Mhz pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Mi GeIL'e nia sprawiają problemów :). Tylko że ja praqwdziwe katowanie zacznę po vmodzie płytki >:]. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ziober Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 No to masz pecha :confused: Pamiątki sprzedasz bez problemów (w końcu to GeIL) i radzę Ci kupić twinMOSy :twisted: pewnikiem masz rację ... dzwoniłem dzisiaj do serwisu firmy, u której kupiłem te Geile ... jestem podobno pierwszą osobą z takimi problemami :?: i tak się zastanawiam czy nie lepiej będzie zmienić moBo :!: czy może czekać na jakiegoś nowego biosa do epoxa, może coś się poprawi (pewnie to marzenie ściętej głowy :twisted: )... cholera wie co robić ... Może ktoś z WROCKA może udostępnić swój cenny czas i jakąś inną płytę z dualDDR cobym mógł sprawdzić te pamiątki :wink: jestem w big KROPCE looknij na zagraniczne fora, tam nie jedni mają wypasione RAMy na nForce'ach2... pozdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endor Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Dexter od 1 stycznia 2003 r nie ma już rękojmii. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 No to super :cry: Teraz juz sie nic nie wskura przeciwko nieuczciwemu sprzedawcy. :cry: Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anti2k Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Takze obstawiam za hyperami, chodza tak jak w podpisie. Wydajnosc w sandrze 3360. Mozna je katowac memtestem i jest gicior. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolr Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Takze obstawiam za hyperami, chodza tak jak w podpisie. Wydajnosc w sandrze 3360. Mozna je katowac memtestem i jest gicior. no właśnie ... teraz to już sam nie wiem ... jeżeli się okaże, że moje Geile są do wymiany to co brać, na ten przykład może: 3x Kingston DDR 256MB/370 PC3000 HyperX CL2 wieczysta gwarancja http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=5989&sid=1 albo może to: 2x TwinMOS DDR 512MB/400 PC3200 http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=4504&sid=1 gorzej będzie jak się okaże, że Geile są OK tylko moja płyta je nie lubi :evil: no to wtedy albo wymiana płyty :wink: albo szukam chętnego na 2x GeIL DDR 512MB/433 PC3500 CL2 wieczysta gwarancja - 2x256 do Dual DDR http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=5856&sid=1 ... he ... zbieram zamówienia :wink: cena do uzgodnienia :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Takze obstawiam za hyperami, chodza tak jak w podpisie. Wydajnosc w sandrze 3360. Mozna je katowac memtestem i jest gicior. no właśnie ... teraz to już sam nie wiem ... jeżeli się okaże, że moje Geile są do wymiany to co brać, na ten przykład może: 3x Kingston DDR 256MB/370 PC3000 HyperX CL2 wieczysta gwarancja http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=5989&sid=1 albo może to: 2x TwinMOS DDR 512MB/400 PC3200 http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=4504&sid=1 gorzej będzie jak się okaże, że Geile są OK tylko moja płyta je nie lubi :evil: no to wtedy albo wymiana płyty :wink: albo szukam chętnego na 2x GeIL DDR 512MB/433 PC3500 CL2 wieczysta gwarancja - 2x256 do Dual DDR http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=5856&sid=1 ... he ... zbieram zamówienia :wink: cena do uzgodnienia :wink: ja tak samo - są dwie pary do sprzedania :) - ja wymieniam na twinmosy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sokolr Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Takze obstawiam za hyperami, chodza tak jak w podpisie. Wydajnosc w sandrze 3360. Mozna je katowac memtestem i jest gicior. no właśnie ... teraz to już sam nie wiem ... jeżeli się okaże, że moje Geile są do wymiany to co brać, na ten przykład może: 3x Kingston DDR 256MB/370 PC3000 HyperX CL2 wieczysta gwarancja http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=5989&sid=1 albo może to: 2x TwinMOS DDR 512MB/400 PC3200 http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=4504&sid=1 gorzej będzie jak się okaże, że Geile są OK tylko moja płyta je nie lubi :evil: no to wtedy albo wymiana płyty :wink: albo szukam chętnego na 2x GeIL DDR 512MB/433 PC3500 CL2 wieczysta gwarancja - 2x256 do Dual DDR http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=5856&sid=1 ... he ... zbieram zamówienia :wink: cena do uzgodnienia :wink: ja tak samo - są dwie pary do sprzedania :) - ja wymieniam na twinmosy kontaktowałeś się już może z serwisem :?: cosik ci powiedzieli co z pamiątkami :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 W zeszłym tygodniu - 2 dni walki miałem z ramem - w końcu w środę zadzwoniłem - opisałem problem - facet powiedział żebym im wysłał pamięci z dokładnym opisem co się dzieje, dodatkowo zapytałem jak wygląda wymiana na inne kości - odpowiedział że jeżeli chce i reklamacja zostanie rozpatrzona pozytywnie (czyli będą się sypać) to żębym napisał na jakie kości chce wymienić pamięć - napisałem żeby mi wymienili na 2x512MB TwinMOSa PC3200 BH5 lub poprosiłem o kontakt. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...