Kura- Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Mam pamiatki KINGSTON 2X256 333MHz (kosci tez KINGSTON) na normalnych czasach dostepu szly jedynie na 175MHz :( (wyzej jak probowalem nawet na najwyzszych timingach to wycie kompa i insert przy rozuchu). Jakie bylo moje zdziwienie gdy ustawilem 3,3,3,2 i powoli zaczalem podnosic fsb (synchro) dojechalem do 200 i wszystko dziala :D . Memtest wykazywal 0 bledow. Sprobowalem na 216Mhz ale tu juz kupa, restart kompa i komunikat bios cheksum error. Tak wiec zostalem na ustawieniach 11x200. Wiec rada dla przeklinajacych kingstona - sprobujcie takie ustawienia 3,3,3,2 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diolek Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 ja tam sie naczytalem zlych rzeczach otych kingstonach , i w srode bede mial twinmosy 400 :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 hehehe slych rzzeczy ja mam takie timingi: 3 2 2 cl2 przy fsb 200 mysle ze jest to dobry wynik szczegolnnie ze pamieci kosztowaly 250 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 DJ widocznie trafiłęś na dobre kosći.BO jak ja je dorwałęm to to odrazu w biosie ustawiłem CAS2 i kupa.Zwiększenie napięcia nie pomogło też, więc oddałem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 DJ ma HyperX'y 8) Zresztą ja też 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...