kris003 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 (edytowane) Witam. Posiadam urzadzenie wielofunkcyjne hp PSC 1510. Na nic nie narzekam oprocz jej rzeczy, ktora potrafi dobic. A wiec, niedawno kupilem do niej dwa orginalne tusze bylem zadowolony wszystko pieknie ladnie. Oczywiscie na poczatku trzeba wydrukowac strone testowa itp, zrobilem to, komunikat ze wszystko OK wiec bylem zadowolony. Ktoregos dnia znow chcialem cos wydrukowac i znow na dzien dobry komunikat, ze trzeba drukowac strone testowa cos mnie zdziwilo lecz wydrukowalem lecz to marna strata tuszu. Potem moglem drukowac normalnie. Sytuacja powtarza sie co kazde wlaczenie drukarki! Gdy nie wkladam papieru, dostaje komunikat ze brak papieru i gdy chce wydrukowac cos innego nie da sie, najpierw musze wydrukowac ta strone testowa nie wiem co jest grane, co zle zrobilem? Gdy chce anulowac drukowanie, nie da sie mam caly czas "anulowanie" lecz nic to nie daje. Pozdrawiam i z gory dziekuje za pomoc! Przepraszam za troche dziecinny i poplątany jezyk, lecz tego chyba nie da sie inaczej wytlumaczyc =/. Edytowane 8 Grudnia 2008 przez kris003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ElPr Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Jak wydrukujesz stronę testową to trzeba postąpic zgodnie z instrukcją na niej wydrukowaną tzn. położyć odpowiednio stronę testową na skanerze i zeskanować. To chyba coś do sprawdzenia głowicy drukującej. I tyle :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris003 Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 he he juz za pierwszym razem skanowalem, ale musialem zle polozyc kartke. Teraz powtorzylem operacje i wszystko sie udalo, dzieki za pomoc. :smile: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...