penguin Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Jak w winamp 3.0 zapisać playlistę w formacie html? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Na dole pod lista masz kilka przyciskow add, sell, misc, i cos tam jeszcze naciskasz misc i tam znajdziesz export list -> html PS Wywal ten syf i zainstaluj 2.90 Full Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOS Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 PS Wywal ten syf i zainstaluj 2.90 Full jestem za niema jak to 2.xx :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 PS Wywal ten syf i zainstaluj 2.90 Full syf? czemu tak uwazasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penguin Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 W Winamp 3.0 nie ma misc!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 PS Wywal ten syf i zainstaluj 2.90 Full syf? czemu tak uwazasz? po pieerwsze dlugo sie laduje po drugie obciaza system (dla mnie juz odpada, bo ja lubie sobie posluchac muzy grajac w Q3) po trzecie jest niestabilny (czeste zwiechy) poza tym winamp 2.90 ma prawie wszystkie funkcje 3.0 (mozliwosc ogladania plikow video, baza danych) i do tego super stabliny i nie obciaza systemu Jeszcze jakies watpliwosci??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Ale w 2.xx nie ma tego fajnego okienka z wyborem playlist - jak masz duzo albumów na hd to baaardzo przydatne to jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 PS Wywal ten syf i zainstaluj 2.90 Full syf? czemu tak uwazasz? po pieerwsze dlugo sie laduje po drugie obciaza system (dla mnie juz odpada, bo ja lubie sobie posluchac muzy grajac w Q3) po trzecie jest niestabilny (czeste zwiechy) poza tym winamp 2.90 ma prawie wszystkie funkcje 3.0 (mozliwosc ogladania plikow video, baza danych) i do tego super stabliny i nie obciaza systemu Jeszcze jakies watpliwosci??? niestabilny? chyba beta=] mi jakos sie nie zwiesza, fakt ze troche opciaza system ale to tez mi nie przeszkadza bo w grach wole ogyginalna muzyke:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
penguin Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 ALE PANOWIE!!. Odbiegacie od tematu. Mnie chodzi tylko o to, czy w wersji 3.0 można zapisać playlistę w formacie html, tak jak to było w poprzednich wydaniach winampa!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2003 Nie można z tego co wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...