bruce Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 co prawda w takim stanie jest od lutego, ale...........jakos tak wyszlo, ze teraz daje fotki....mojej kofanej pralki ;] :lol: nooooo, to jedziemy calosc podsweitlona katoda , widac tez termometr zrobiony przeze mnei z kitu, w wieku 10 lat ;] przy okazji radia na grafice ;] pod katem ;p na burdel i bude ;] ozdoba de facto ;p napedy ;] bud aod frontu, tej dziury nie bedzie....bedzie zaklejona mosiezna blaha@black patrz nizej burdel i buda ;] wentyle na chlodnice ;] 3x sunon ptb1 ;] patrz nizej, troche inny kont ;] widok z gory na ZINTEGROWANA lubliniarke ;p o tym ukladzie wspomne pozniej, aha, mozliwosc podpiecia 7 wentyli (tyle pinow) buda i pokoik+burdel na biurq ;p przerobiony inwerter od katody (wymienilem na mocnioejsze: tranzystory i kondensatory...) dziala swietnie ;] wlacznik od zasilki AT, pod niego tez podpieta ejst pompka! moj rheobus :lol: 5pozycyjny przelacznik dla wentyli na chlodnicy , dostepne napiecia: 0 ;) 5 8 10 12 , przy czym 8 i 10 uzyskane jest przez stabilizatory............ calosc idzie do MOJEJ KONSTRU KCJI I PRODUKCJI OBWODU DRUKOWANEGO ;] dodatkowo 2 potencjometry 100ohm 5W do grafiki i tego titana ;] titanik z tylu budy ;] wlasnej roboty kuler na chipsecie ;] eeee, takie...tam ;p znowu kuler, tym razem ze slotami ramu ;] UPDATE: jeszcze widok z gory na grile: pragnę zaznaczyc, ze gdy wszedlem w posiedanie tej budy, byla to porysowana, pozagniatana ruina..... :/ teraz wyglada inaczej...... ;] przod bedzie ejszcze oswiettlony niebieskimi eldami... w srodku beda ejszcze 4 niebieskie super jasne ledy ;] WSIO ;] tu adres galerii..... http://members.chello.pl/j.lisiecki/ok/index.html Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 no no no :) niezła galeria mi sie podoba :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 buda spoko 8) ale na biurku i pulpicie syf (zaraz ci miejsca na ikony zabraknie :P ) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Oj duza bestia. Niezle :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
||Falcon|| Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 cool ;) Nie mozesz pomalowac na jakis kolor napedow ? Jakos tak psuja ogol, ale i tak mi sie podoba ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 buda spoko 8) ale na biurku i pulpicie syf (zaraz ci miejsca na ikony zabraknie :P ) :) foto zrzucalem na pulpit, w sumei ze 30 ;] co do napedow.......za rok, jak sie skonczy gwara na cdrw (2 letnia :/ ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fraag Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 hehe, calkiem fajne foty, zdolny byles jak na 10 latka=] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 mam ojca po spolitechnice na wydziale elektronicznym, rozumiesz..... ;p a ze potem doktorat z innej dziedziny, to inna sprawa, ael co na studiach to jego i mnei nauczyl ;] ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Spoko Ci to wyszło. Jeszcze jakies podswietlenie i git bedzie. :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Spoko Ci to wyszło. Jeszcze jakies podswietlenie i git bedzie. :)nooo, jest katoda, ale webcamem w nocy, to ja se moge foty porobic......chyba z latarka ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Galancie, ale coź ni tak z ortografiom ;) A kuler na czipsecie jezd kul!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 to juz dla jaj nie mozna nic napsiac??? ;] a poza tym jestem dyslektykiem ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Spoko Ci to wyszło. Jeszcze jakies podswietlenie i git bedzie. :)nooo, jest katoda, ale webcamem w nocy, to ja se moge foty porobic......chyba z latarka ;] a tak na marginesie, Bruce udało Ci się zdobyć ten schemat do inwertera, lub sam inwerter? Pamiętam, że miałeś z tym mały problem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 przerobilem inwerter ze skanera ;] jest o tym wzmianka ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 spoko... podoba mi sie... rzeczywiście napędy nie takie jak inne :wink: ale jak dla mnie to za małe okno do takiej dużej budy :wink: spoko :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 spoko... podoba mi sie... rzeczywiście napędy nie takie jak inne :wink: ale jak dla mnie to za małe okno do takiej dużej budy :wink: spoko :twisted: wiekszego sie nei da :/ looknij na pierwsza fote-jest tam poprzeczka........... wiec sam rozuemisz.... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahu Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Bruce tak 3maj...okienko troche male, ale ogolnie bardzo fajnie to wyglada:) . Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2003 ehhh, na zywo naprawde wyglada to duzo lepiej :) hehe ale to okno juz ma te 35, czy 37 cm srednicy ;] aha, to jest szklo, not plexa ;] aaa i wracajac do coolerka ;] to..... jego budowa -------------- -chipset -------------- -plytka meidziana 5x5x0.1 -------------- -arctic silver3 -------------- -radiator oblany dookola i na ogach DISTALEM ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Możesz napisać gdzie dostałes taką bude i za ile i czy nie widziałeś gdzieś takiej na sprzedasz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 bruce , troche dales (_|_) z tym oknem ........:? jego umiejscowienie jest nijakie - bardziej ono pokazuje PSU wraz z tym okapem (a co to ??) anizeli mobo z innymi duperelami termometr jest coool :D fajnie elektryka porobiona :) duzy plus za WC inside Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 BTW: hehehe jakby popatrzec , to faktycznie wyglada jak pralka :lol: hehe nazwa pasuje !!!! :D:D:D:D:D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Bruce, jak powiem tylko tyle: zainspirowales mnie i bede cos podobnego kombinowal, ale raczej bede sie staral przerobic bude w stylu quake3 ;) a nie praleczka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 hehehe de ja vu :] Mnie sie tez podoba :] bo czemu mialoby nie ? :) Masz zdecydowanie ladniejszy porzadeczek w srodku niz u mnie.... bede musial nad tym popracowac :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dune Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 fajny plakat Maidenow :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 fajny plakat Maidenow :DChyba raczej już lepij pisać "ironów" :) ale jak kto woli Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 bruce , troche dales (_|_) z tym oknem ........:? jego umiejscowienie jest nijakie - bardziej ono pokazuje PSU wraz z tym okapem (a co to ??) anizeli mobo z innymi <font color="#FF0000">[ciach!]</font> termometr jest coool :D fajnie elektryka porobiona :) duzy plus za WC inside naprawde, na zywo to okno ok wyglada ;] nigdy zdjec nie umiealem robic..... to biale, , to |_| cus takiego, wiadomo...w budzie jest goraco , a chlodnice chlodzic trzeba...... ujscie powietrza ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 fajny plakat Maidenow :DChyba raczej już lepij pisać "ironów" :) ale jak kto woli pisze sie jak kto woli....grunt, ze slucha sie tego debesciackiego zespolu !!! ;] po drugiej stronie na scianie mam flage.... ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Fajny Compaczek :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 no buda zajebista Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 19 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Kwietnia 2003 przerobilem inwerter ze skanera ;] jest o tym wzmianka ;] A pamiętasz gdzie "wzmiankowałeś" :) bo nie mogę sie doszukać. Ewentualnie jak Ci się chce to rozrysuj schemat, pliz. Znalazłem coś takiego i potrzebuję schemat inwertera. $3.5 za katodę to chyba rekord. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...