Trawienny Opublikowano 8 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Grudnia 2008 Witam, Mam możliwość sprowadzenia z USA tego oto laptopa. Mam zamiar używać go głównie do pracy w aplikacjach biurowych, Internetu czasem do obejrzenia czegoś na pokojowym LCD. Szukam laptopa bo często w podróży potrzebuje mieć dostępu do internetu. Chciałbym więc coś niedużego ze sporą ilością ramu i nie najgorszym procesorem. Do grania mam komputer stacjonarny więc jakaś super-hiper karta graficzna nie jest mi potrzebna. Czy za tę cenę (ok 2200pln) lepiej kupić coś w PL z gwarancją czy brać tego HP? Dzięki za rady. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MisiekLover Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opłaca się czy nie opłaca zależy od ciebie. W Polsce w MM czy w Saturnie można kupić Samsunga R510 gorszy procek ma tylko z tego co widzę na allegro do tej ceny. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...