Skocz do zawartości
morawcik89

Komputer "zamula"

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Od jakiegoś czasu komputer mi zamula. Pousuwałem zbędne programy, zrobiłem defragmentację i nic. Potem myślałem, że to może wina dysku (psuje się czy coś) ale everest nic takiego nie wykazał. Dlatego proszę was o pomoc.

HijackThis

SilentRunners

Edytowane przez Kolobos

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli natomiast chcesz przyspieszyć kompa, to pozbądź się tego:

D:\programy\optymalizacja\Diskeeperlite\DKService.exe <- darmowy defragmentator uruchamiany raz na tydzień będzie równie skuteczny

C:\Program Files\Java\jre6\bin\jqs.exe <- nie raz używałem Javy i tego nie miałem

C:\Program Files\Java\jre6\bin\jusched.exe <- aktualizacja Javy? bez przesady, aby to było aż tak istotne

C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7DEBUG\MDM.EXE <- nie pamiętam która wersja, ale jedna wybitnie zwalniała system

D:\programy\ochrona\Spyware Doctor\pctsAuxs.exe <- masz niezłego antywira

D:\programy\ochrona\Spyware Doctor\pctsSvc.exe <- wiec po co ten programik?

D:\programy\ochrona\Spyware Doctor\pctsTray.exe <- wywal go

D:\programy\ochrona\Spyware Doctor\update.exe <- kosz

C:\WINDOWS\system32\ctfmon.exe <- bezużyteczny program pod który podszywają się robaki

C:\WINDOWS\system32\wuauclt.exe <- wątpię, abyś potrzebował czegoś powyżej SP3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi