teeron Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 JAk w temacie, do uszkodzenia doszlo kiedy mialem do niego podlaczone 2 kompy i przelaczalem przyciskiem "source"z jednego na drugi. W pewnym momencie monitor po prostu zgasl i od tamptej pory wylacza sie co 2 sek co bym nie robil i jak bym nie czarowal... W/g mnie cos sie przepalilo, interesuje mnie tylko czy ktos mial juz kiedys taki problem i czy to cos powaznego >.. Dzieki z gory i pozdro :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teeron Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 JAk w temacie, do uszkodzenia doszlo kiedy mialem do niego podlaczone 2 kompy i przelaczalem przyciskiem "source"z jednego na drugi. W pewnym momencie monitor po prostu zgasl i od tamptej pory wylacza sie co 2 sek co bym nie robil i jak bym nie czarowal... W/g mnie cos sie przepalilo, interesuje mnie tylko czy ktos mial juz kiedys taki problem i czy to cos powaznego >.. Dzieki z gory i pozdro :> bump Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...