Elhau Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Witam, chciałem się zapytać jakie wyjście będzie najlepsze jeśli chodzi o stosunek jakości do ceny, abym wreszcie mógł ustawić sobie drawing distance w gta4 większe niż "1" :) Otóż mam aktualnie kartę 7900GS 256mb od Palita i nie wiem co zrobić. Dokupić sobie bliźniaka 7900gs za jakieś ~150zl? Czy wogóle z niej zrezygnować na rzecz jakiejś nowej karty w stylu 9600GSO 768MB, którą poleca Miguel w swoim temacie karty graficzne. Generalnie pieniędzy dużo nie mam, chęć do grania za to przeogromna :) Z góry dzięki za odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Kup druga. Przekonasz sie czy mozna zlozyc na P965 SLI :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elhau Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 A co? nie da się? :P Wybaczcie moją ew. niewiedzę ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 :rolleyes: Kup po prostu GSO... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...