wojto19a Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Potrzebuje jakis ciekawy temat na referat z informy, możecie mi coś zaproponować? Sieci komputerowe odpadają bo już były. Może ktoś ma gotowy już referacik? Byłbym wdzięczny! Prosze zapodajcie jakieś temaciki! Szacuneczek! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Kiedyś pomagałem kumplowi pisać na studiach referat o Linuxsie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Może o bramkach logicznych :P ale napisz więcej jaki poziom edukacji i czy chodzi ci o teorię czy praktykę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andriu Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 mało tego w internecie ????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 mało tego w internecie ?????????No człowieku a gdzie ty w internecje znajdziesz informacje na temat sieci itp. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 OVERCLOCKING :P :P :P :P :P :P miałem za to 6 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 OVERCLOCKING :P :P :P :P :P :P miałem za to 6 :PPodkrecales kompa w szkole? :D , Pani od infy nie padla na zawal? :lol: Ze takie rzeczy mozna robic z kompem :D, cos czuje ze jak by wc zobaczyle to koniec :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lelcio Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Witam Tutaj sobie poszukaj http://student-help.org/index2.html 27 grupa tematyczna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaveBlade Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 OVERCLOCKING :P :P :P :P :P :P miałem za to 6 :PPodkrecales kompa w szkole? :D , Pani od infy nie padla na zawal? :lol: Ze takie rzeczy mozna robic z kompem :D, cos czuje ze jak by wc zobaczyle to koniec :D. nie zupełnie :wink: napisałem drobny referacik o overclockingu :P babka nie spadła, spadł facet jak oddałem mu 46 stron o overclockingu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojto19a Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 no poziom to studia, ale temat jest obojętny byle z dziedziny informatyki :), dzięki za podpowiedzi! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...