rapciuch Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 (edytowane) Zamówiłem zestaw z agito.pl i mam z nim same problemy. Najpierw przysłali nie ten zasilacz co trzeba, teraz okazało się, że jedna z pamięci jest niesprawna. Jakby tego było mało pojawiają się inne problemy. "Np. nie widać plików ukrytych ;o Np. Robię plik, daję go ukryty, on znika - daję widok żeby widział pliki ukryte - ok pokazuje się, wchodzę jeszcze raz do tego folderu i go nie widać już a w pasku na dole pisze plików ukrytych: 1. Drugą rzeczą jest to, że przy włączaniu bardzo często się zawiesi..... jak już się włączy to chodzi ok - wydaje mi się, ale nie jestem pewny, że te zawiechy się zaczęły jak zainstalowałem jakiś sterownik do płyty głównej - dźwięku albo coś." To jest relacja mojego kolegi, który złożył ten komp mojemu kuzynowi :| Wydaje mi się, że zamiast fajnego zestawu dostałem z agito.pl szrot... Możecie coś powiedzieć na temat opisanych przeze mnie problemów? EDIT Zapomniałem dodać jaki to zestaw. Płyta główna: Gigabyte GA-EP31-DS3L Procesor: Intel Core Duo E5200 2.50 GHz BOX Pamięci: A-Data DDR2 2x1024MB Extreme Edition VITESTA 800+MHz CL4 BOX Grafika: MSI GeForce 9600 GT OC 512MB DDR3 v801 PCI-E BOX Dysk: WD Caviar SE WD1600AAJS (160GB, 8MB, SATA/300) Napęd: Samsung DVD+/-RW SH-S223F/BEBN czarny OEM Zasilacz: Modecom MC-350 350W Obudowa: Cooler Master Elite 331 czarno-srebrna Edytowane 9 Grudnia 2008 przez rapciuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Ale bios do Mobo jest najnowszy?? Bo na standardowym, jesli to rewizja 1, ten procek nie jest obsługiwany.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 powiem tylko tyle - stestuj kazdy podzespol i wszystko - bedziesz wiedzial co uwalone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...