avatr Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Witam. Przymierzam się do kupna karty graficznej. Mam do wydania na nią ok 350zł. Myślę o Radeon 4670 HIS 512MB 2xDVI (PCI-E) IceQ. Co myślicie o GeForce 9600GT palita jest za 340 zł, która z nich jest wydajniejsza? Co jeszcze polecacie? Chciałbym żeby karta w tym przedziale była najwydajniejsza. Będę używał jej do grania. PZDR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 9600GT od MSI. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avatr Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 Może jeszcze jakieś propozycje? Najlepiej z jakimś uzasadnieniem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cz9siu Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 podepne sie: Czy 9600GT od MSI bedzie dzialac przy zasilaczu chieftec 400W,e2160@2,7ghz,2gb ram i dwoma napedami cdrom? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 Bezrpoblemowo. avatr jakie chcesz uzasadnienie? To że będzie wydajniejsza? Poszukaj testy. :google: jeszcze działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avatr Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 Wiesz 9600GT może sobie każdy napisać. Jeżeli macie jakieś testy lub sami jakieś robiliście prosiłbym bardzo o link ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlun Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 Ja bym wierzył wypowiedziom forumowicz bo z testami to każdy wie jak czasami potrafi być. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zwłaszcza, iż mówią to forumowicze obyci w temacie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...