Skocz do zawartości
Kriss345

Jaka Karte Graficzna Pod Pci

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

mam problem z wybraniem karty graficznej prosze o rade

Moj konfig.

CPU-AMD athlon 3500+ am2

MOBO-Abit nf m2s

RAM-goodram 1gb 800Mhz

POWER-Modecom MC-350W 2.0

Cena jaka chcial bym przeznaczyc na ten cel to 200zl

Edytowane przez lolek123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HD2600XT/HD3650/8600GT

Ewentualnie jak trafisz do 200zł to HD4650, dużo lepsza od wymienionych wyżej, ale też droższa.

Aha, byłbym zapomniał, te 3 pierwsze tylko na DDR3, modele na DDR2 to straszny chłam.

Edytowane przez NeoMagNeT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

HD2600XT/HD3650/8600GT

Ewentualnie jak trafisz do 200zł to HD4650, dużo lepsza od wymienionych wyżej, ale też droższa.

Aha, byłbym zapomniał, te 3 pierwsze tylko na DDR3, modele na DDR2 to straszny chłam.

512mb czy 256 ??

i czyn ten HD4650 tez lepiej z ddr3 ??

ty na tej swojej karcie HD2600XT pocinasz coda4 na full detalach i czy w crysisa ??

Edytowane przez lolek123

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

cod4 śmiga całkiem przyjemnie, na fulla nie bardzo ale w wysokich jest całkiem ok. oczywiście 256MB bo 512 nie warto. HD4650 512MB, ale nie wiem czy jest na ddr3, raczej nie. Ale mimo iż jest na ddr2 to jest lepszy od tamtych bo to całkiem nowa karta. Chip podobny do tego z HD3850 (jezeli miałbyś możliwość to bierz tego ale w cenie max 270-280).

Crysisa nie grałem i nie mam ochoty grać bo jest nudny po prostu. Takie moje zdanie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi