Gibber Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 (edytowane) Witam Mam pewien problem, mianowicie mój leciwy monitor CRT 17" dokończył swego żywota i jestem zmuszony zakupić nowy. Najbardziej opłacalne są monitory panoramiczne 22", jednak posiadam stara kartę graficzną i nie wiem czy poradzi sobie ona z wyświetlaniem obrazu na takim monitorze. Komputera używam głównie do korzystania z internetu, oglądania filmów i sporadycznego grania w WoW'a i przygodówki. W tych zadaniach mój leciwy PC dobrze się sprawdza i nie odczuwam potrzeby jego wymiany, poza monitorem oczywiście :rolleyes: Moja karta graficzne to GeForce 4 Ti 4600 128 bit z wyjściem analogowym i cyfrowym. Monitory które wybrałem: 1. LG Flatron W2252TQ-PF posiada on opcję przełączenia w tryb 4:3 o rozdzielczości 1280x1024 2. Samsung SyncMaster 2232BW z góry dziękuję za pomoc Edytowane 9 Grudnia 2008 przez Gibber Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzikidaniel Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 A czemu by nie miał obsłyżyć? GF4 każda może wyświetlać obraz powyżej 2000x1xxx więc nie martw sie o to że nie będzie wyświetlać obrazu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saleen Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgadza się, nawet GeForce 2 łyknie taką rozdziałkę bez problemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 Powstrzymałem się z zamknięciem tego tematu. Dlaczego? Bo chodzi tu też i o kartę graficzną. Od monitorów jest inny dział. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibber Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 Dzięki za pomoc. Mnie chodziło o radę dotyczącą kart, ew. kupna nowej, monitor mam upatrzony :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...