Skocz do zawartości
misieek

Logitech X-530 + Nowe Satelitki ?!

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Mam Logitechy X-530 i można powiedzieć że jest OK. Mam możliwość kupienia 2xMagnat MONITOR 110 - kolumienek - niby 2x50W. Chce podmienić przednią lewa i prawą satelitke na tego Magnata.... Czy wzmacniacz X-530 to obsłuży i czy to będzie działać? Zależy mi na głośności przedewszystkim stąd ta zmiana.

To bo akurat to mam za 150zł i mogę zapłacić tam bonami które mam. X-530 maja 4OHm i te Magnaty też...

co z moca?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Powodzenia z podmiana przedniej prawej satelitki, w ktorej jest sterowanie zestawem i ktora jest podlaczana przez zlacze DB-9...

Dam rade, o to się nie martw. Proszę o odpowiedź na pytanie.

_EDIT:

Zresztą odpowiem Ci:

1.) Co za problem płytkę wyjąć i włożyć do kolumny?

2.) I tak mam sterowanie rozwiązane na pilocie

3.) Podłączane przez DB9?!... 3x m.jack idzie do satelitki do płytki a z tej płytki wychodzi w DB9 sygnał 4 pozostałych + subwofer + zasilanie.

Dam rade podmienić bo i tak mam tą prawą satelitke na chincha podłączaną...

Pytanie, czy wbudowany wzmacniacz to obsłuży i czy będzie grało głosniej. (Znacznie głosniej)

Edytowane przez misieek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie ma przesteru...

Jak sobie radzi z kontrolą basu? przecież to raczej kwestia k. dźwiękowej? Tak czy inaczej jest więcej wysokich i średnich a dźwięk jest nie porównywalnie lepszy... w porównaniu do tamtych można się przestraszyć przy samej muzyce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi