misieek Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Witam! Mam Logitechy X-530 i można powiedzieć że jest OK. Mam możliwość kupienia 2xMagnat MONITOR 110 - kolumienek - niby 2x50W. Chce podmienić przednią lewa i prawą satelitke na tego Magnata.... Czy wzmacniacz X-530 to obsłuży i czy to będzie działać? Zależy mi na głośności przedewszystkim stąd ta zmiana. To bo akurat to mam za 150zł i mogę zapłacić tam bonami które mam. X-530 maja 4OHm i te Magnaty też... co z moca? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 Powodzenia z podmiana przedniej prawej satelitki, w ktorej jest sterowanie zestawem i ktora jest podlaczana przez zlacze DB-9... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2008 (edytowane) Powodzenia z podmiana przedniej prawej satelitki, w ktorej jest sterowanie zestawem i ktora jest podlaczana przez zlacze DB-9... Dam rade, o to się nie martw. Proszę o odpowiedź na pytanie. _EDIT: Zresztą odpowiem Ci: 1.) Co za problem płytkę wyjąć i włożyć do kolumny? 2.) I tak mam sterowanie rozwiązane na pilocie 3.) Podłączane przez DB9?!... 3x m.jack idzie do satelitki do płytki a z tej płytki wychodzi w DB9 sygnał 4 pozostałych + subwofer + zasilanie. Dam rade podmienić bo i tak mam tą prawą satelitke na chincha podłączaną... Pytanie, czy wbudowany wzmacniacz to obsłuży i czy będzie grało głosniej. (Znacznie głosniej) Edytowane 9 Grudnia 2008 przez misieek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 Nie aktualne, podłączyłem i jest super! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczurek Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Daj więcej info na ile % dajesz i już jest odczuwalny przester i jak z kontrolą bassu sobie radzi bo z tego co pamiętam to powinien odciąć niskie pasma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misieek Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 Nie ma przesteru... Jak sobie radzi z kontrolą basu? przecież to raczej kwestia k. dźwiękowej? Tak czy inaczej jest więcej wysokich i średnich a dźwięk jest nie porównywalnie lepszy... w porównaniu do tamtych można się przestraszyć przy samej muzyce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...