pasażer Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 (edytowane) Mam obie plytki w domu i nie wiem co sobie zosatwic. foxcoon na + bios i mozliwosci oc (napiecia i etc.) sli i w sumie chyba to wszytsko bo sam chipset tak naprawde jest juz troche podstarzaly jak i sama konstrukcja, ale jej mozliwosci oc i wyposazenie robia mi dylemat na - bark obslugi prockow x4 brak obslugi pamieci 1066 brak HT3 a natomiast asus to wszystko ma i do tego sekcja zasilania obsluguje 140w, ale z koleji nie ma tak rozbudowanego biosu i mozliwosci oc jak foxconn. Tragedi nie ma jezeli chodzi o pamieci bo vmem do 2,2 oraz opcji ustawienia ich sa spore ale to i tak nie foxcoon ---- ale vcpu zaledwie o 150mv. Co byscie wybrali?? Przychylam sie raczej do asusa bo w sumie jest to swieza plyta i moze troche poprawia ten bios. Co myslicie? Edytowane 10 Grudnia 2008 przez pasażer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 Ja bym wolał tego Asusa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasażer Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 (edytowane) Troche potestowalem tego asusa i wyglada naprawde niezle pod wzgledem oc :rolleyes: ht 290 narazie bez wiekszych problemow a sam procesor x2 5200 na poczatek 3200mhz, wiec jest nizle. Wada jest to, zeby zmienic mnoznik musimy wylaczyc QnQ. Zostaje jednak przy asusie. Edytowane 11 Grudnia 2008 przez pasażer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...