maSTHa212 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 (edytowane) Witam Myslalem pare dni czy zalozyc taki topic i stwierdzilem, ze to nie bylby taki zly pomysl. Sporo z nas kupuje gry, a potem je sprzedaje, zbierajac hajs na kolejne. Innym razem szuka sie jakiegos tytulu, ale nigdzie nie mozna go namierzyc. Czemu wiec nie stworzyc tematu "do wymiany gier". Kazdy mialby jeden SWOJ post, ktory edytowalby w razie potrzeby i tam wpisywal co ma na wymiane oraz (opcjonalnie) czego konkretnie szuka. Oczywiscie nie oczekuje, ze ktos bedzie chcial wymienic gre z premiery X na nowosc z ostatniego miesiaca bez zadnych doplat, ale chyba idee kazdy rozumie. Chetnych na wymianki zapraszam do wpisywania. Dogadywac sie juz na PW, no i aktualizowac wpisy w miare szybko. pozdrawiam MAM NA WYMIANE: Army of Two 40th Day SZUKAM: @TVD: no wlasnie chcialbym zeby to dzialalo na zasadzie wymian i transakcji bezgotowkowych ;) Co do PS3 to oczywiscie nie ma problemu, nie chodzi o zadna segregacje. Edytowane 26 Kwietnia 2010 przez maSTHa212 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
petrumi Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 (edytowane) MAM NA WYMIANĘ: Forza2 + Viva Pinata PL, FNR3 , Fuzion Frenzy 2, Tetris Evolution, PGR3. SZUKAM: LEGO: Indiana, Batman, Starwars, Halo. Edytowane 12 Grudnia 2008 przez petrumi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 (edytowane) Ciekawy pomysł, choć ja tu zajrzę gdy pojawią się od Was ogłoszenia "sprzedam"- podchodzę bardziej kolekcjonersko do gier i nie sprzedaję/wymieniam swoich zbiorów ;) Aha, i by było na temat- trzeba raczej przyjąć kryteria selekcji (staż na forum np.) komu grę można wysłać i _liczyć_ na zwrot. Patrząc po forum polygamii, gdzieś jakiś [ciach!]iarz zakosił będący w obiegu migration kit (o śmiesznej wartości) byłbym ostrożny. Edytowane 11 Grudnia 2008 przez draak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RCrack Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 (edytowane) MAM NA WYMIANĘ : Burnout Paradise (XBOX 360,PAL, Stan:Idealny - gre kupiłem w zestawie z XBOX-em, ale poszła w odstawkę, zero rysek itd.) ; Arcade Games (XBOX 360,PAL, Stan Idealny: płyta dosłownie raz w napędzie, celem zdobycia kilku aczików ;D , gierki ciekawe, dobre do odprężenia - wiem, że to prawie jak nie gra, ale może ktoś się za jakiś chłam wymieni ;D) SZUKAM : hymm... jakiejś fajnej gierki, byłbym chętny na Forze 2, lub PGR3 , ale każdą inną gierkę rozważę Edytowane 28 Grudnia 2008 przez RCrack Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 14 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2008 (edytowane) Xbox 360 MAM NA WYMIANĘ: GRID SZUKAM: Assasin's Creed PL, Prince of Persia, Mass Effect PL, Dead Space i inne Nie tylko wymiana wchodzi w gre, kupić też mogę :rolleyes: Edytowane 20 Maja 2009 przez binio21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 Oddam crackdown Przyjmę PGR3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g00dMan Opublikowano 25 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2008 (edytowane) Wymienie/sprzedam: Devil May Cry 4 [XBOX360 PAL] Szukam: Ninja Gaiden 2, PGR 4, Fracture, Alone In The Dark, Dark Sector, Edytowane 18 Stycznia 2009 przez g00dMan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enigma_pl Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Wymienie/sprzedam: Lord or the Rings Conquest (stan idealny, PAL) [XBOX360] Szukam: czegoś nowego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 (edytowane) Wymienie/sprzedam: Gears of war 2 (stan idealny, PAL) [XBOX360] Szukam: Fable2... Edytowane 24 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monaro Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 (edytowane) Wymienie/sprzedam: MIRROR'S EDGE, ACE COMBAT 6, PES 2009 -XBOX360 PAL. Stan Bardzo dobry. Szukam: PRINCE OF PERSIA NIEAKTUALNE ! Edytowane 3 Lutego 2009 przez Monaro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekil Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 (edytowane) Wymienie/sprzedam: GoW , Test Drive Unlimited , Marvel Ultimate Alliance , Saints Row , Batllefield 2 , PGR 3 , Smakdown vs Raw 07 (PAL, X360) Szukam: CoD5, Mirrors Edge, Fallout 3, Gears od War 2 Edytowane 26 Stycznia 2009 przez Rekil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu26 Opublikowano 15 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2009 Wymienie/sprzedam: PGR 3 j.ang, Mass Effect j.niem (PAL, X360) Szukam: GRAW, SC Double Agent, PES 2008, FIFA 08. Najlepiej okolice Łomży Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Mam na wymianę: GTAIV szukam: GRID'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nuras_en Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 WYMIENIE/SPRZEDAM: PGR3, HALO 2, Fable Szukam: Halo 3, oraz osoby z Poznania lub okolic na przyszłościową wymianę gierek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 20 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2009 WYMIENIE/SPRZEDAM: Soul Calibur IV Szukam: GRID, Assassin's Creed, Mass Effect, Call of Duty 3, Dead Space, Wolverine Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 MaZZeo - a nie chcialbys tego SC4 sprzedac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 22 Maja 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2009 (edytowane) costi odezwij się na PW. Edytowane 22 Maja 2009 przez MaZZeo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 25 Czerwca 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2009 Mam na wymianę: Heavenly Sword (Platyna), Resistance 2 Szukam: Little Big Planet, Star Wars: The Force Unleashed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZZeo Opublikowano 17 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2009 WYMIENIE: Forza Motorsport 2 + Viva Pinata (bundle) SZUKAM: jakichkolwiek ofert, na PW :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu26 Opublikowano 28 Lipca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2009 Wymienie: Gears of War 1, PGR 3, Mass Effect j.niem Szukam: gitary do Guitar Hero albo Rockband (ewentualna dopłata lub kupno) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 4 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2009 Mam na wymianę: Gran Turismo 5 Prologue Szukam: Call of Duty 3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monaro Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Mam na wymianę: Metal Gear Solid 4 Szukam: Uncharted 2, Modern Warfare 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOFEK Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2010 (edytowane) Mam na wymianę: need for speed shift (ps3), Ridge Racer 7 (ps3) oraz Ratchet & Clank: Quest for Booty(ps3) szukam: SF IV, TEKKEN 6, Uncharted 2, Assasin Creed 1 (na ps3 lub 360) Edytowane 8 Stycznia 2010 przez KOFEK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbaneoplus Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2010 Legendary (xbox360) - oferty na pw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cortezon Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 (edytowane) Mam na wymianę InFamous (PL) - stan idealny Poszukuję Dead Space (PL) lub MGS4 Edytowane 26 Stycznia 2010 przez Cortezon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 25 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2010 (edytowane) Mam na wymianę: Fifa 09 (PS3), Call Of Duty 3 (X360, GTA 4(X360) Szukam Uncharted: Drake's Fortune Update. Edytowane 28 Lutego 2010 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 3 Marca 2010 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2010 (edytowane) Mam na wymiane: Little Big Planet, GT Prologue i Ratchet & Clan Quest for Booty Szukam: Tekken lub pada do ps3 :> Edytowane 7 Marca 2010 przez poca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2010 (edytowane) Mam na wymianę: Colin McRae: DiRT oraz Perfect Dark Zero na x360. Wymienię niekoniecznie na nowość, ewentualnie dopłacę ;) Edytowane 18 Kwietnia 2010 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak01 Opublikowano 24 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2010 Cod 4 na CoD 5 + moja dopłata. Zainteresowani? PS3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janisław Opublikowano 20 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2012 PS Vita: Mam na wymianę Raymana (niestety bez oryginalnego opakowania) Szukam najchętniej Uncharted: Golden Abyss (może być za dopłatą, w dowolnym opakowaniu) lub innych ciekawych gier. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...