SZnajder Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 witam mam komputer z płytą główną jak w temacie. Chyba jest z nią coś nie tak, bo mostek polnocny nagrzewa mi się do ok 102 stopnie(temperatury z Everest ultimate i speedfan). Moglibyście mi doradzi co mam z nim zrobić,czy nic nie robic jak robic to co i w ogóle(bardzo bym prosił o wypowiedzi osób które miały kontakt z ta płyta albo coś o niej wiedza)?Procesor mam amd athlon x2 5200+ pamieci 2gb adata 800mhz grafa hd4850 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 Prawdopodobnie błąd czujnika. Dotknij radiatora,jeżeli ma te 100*C po prostu się oparzysz w co wątpię... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZnajder Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 juz go dotykalm i nie oparzylem sie ale jest bardzo gorący Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...