tomkoz11 Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 Przymierzam się do fanswapa w moim zasilaczu - Chieftec GPS-450AA-101A i poszukuję cichych, tanich wentylatorów 120mm, które będą się do niego nadawały. Co sądzicie o poniższych modelach? - Arctic Cooling AF12025 - Acutake Fan 120 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 tomkoz11 napisał(a): Przymierzam się do fanswapa w moim zasilaczu - Chieftec GPS-450AA-101A i poszukuję cichych, tanich wentylatorów 120mm, które będą się do niego nadawały. Co sądzicie o poniższych modelach? - Arctic Cooling AF12025 - Acutake Fan 120 bylo juz. czytaj poprzednie tematy! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 tomkoz11 napisał(a): Przymierzam się do fanswapa w moim zasilaczu - Chieftec GPS-450AA-101A i poszukuję cichych, tanich wentylatorów 120mm, które będą się do niego nadawały. Co sądzicie o poniższych modelach? - Arctic Cooling AF12025 - Acutake Fan 120 Sądzimy, że lepiej dopłacić do porządnego wentylatora. Miałem okazję ostatnio montować w takiego chiefa Scythe Sflex 800rpm. Komp chodzi stabilnie, cicho, standardowy wentylator to jakaś suszarka. Tylko, że to nie jest tani wentylator... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkoz11 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 czeku napisał(a): Sądzimy, że lepiej dopłacić do porządnego wentylatora. Miałem okazję ostatnio montować w takiego chiefa Scythe Sflex 800rpm. Komp chodzi stabilnie, cicho, standardowy wentylator to jakaś suszarka. Tylko, że to nie jest tani wentylator...Nie sądzę sensu wydawać 50zł na wentylator do zasilacza za 150zł... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 A ja ostatnio zamontowałem do swojego Chiefteca wentylator TermalTake'a Thunderblade A1926 i teraz go w ogóle nie słychać.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Ja w swojej 400 miałem Acutake'a i było ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciemak666 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 tomkoz11 napisał(a): Nie sądzę sensu wydawać 50zł na wentylator do zasilacza za 150zł... jest sens wydac 50 zl - jesli zelazy Ci na Ciszy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...