Uldin Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 (edytowane) Monitor ma służyć do grania,przeglądania stronek i oglądania filmów myślałem nad http://www.iiyama.com/pl_PL/Product/catego...ct/158#showtab2 macie jakieś recki na jego temat. Albo co wy polecacie ? Edytowane 12 Grudnia 2008 przez Uldin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JaGu83 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 Ta Twoja iiyama dobra tylko czas reakcji ma wolny. Przyjrzyj się np: LG LCD 22" W2284F-PF Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uldin Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Ta Twoja iiyama dobra tylko czas reakcji ma wolny. Przyjrzyj się np: LG LCD 22" W2284F-PF Myślisz że będzie zamulał w grach ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JaGu83 Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Dlaczego uważasz, że będzie zamulał? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hillek Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 kupowanie 22" z full hd mija sie z celem jest to zbyt mala powierzchnia do takiej rozdzielczosci sam mam 22" iiyama i powiem ci ze w zupełności wystarcza 1680x1050 dużą zaletą kupowania lcd u tego producenta jest gwarancja 0 martwych pixeli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seamenpl Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 To może ja zaproponuję coś lepszego : LG L227WTP-PF troszeczkę drożej ale chyba warto. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Nie chce tworzyć kolejnego tematu "jaki lcd 22" za xxx" więc dołączę się do pytania ze swoimi typami: lg 2284f (840zł) lg 227wtf (840zł) hp 2208w/2207w samsung 2253bw/lw iiyama e2202ws-b2 lub inna z serii e22xx w cenie do 850zł Monitor dla rodziny czyli w większości do internetu, jak siostrzeniec podrośnie to może do gier. Co z tej listy wydaje się wam najlepszym wyborem? Ewentualnie jest jeszcze LG 2252tq-pf ale naczytałem się o sporym rozrzucie jakości i nie jestem do niego przekonany, mimo że będę mógł sprawdzić monitor w sklepie przed zakupem. pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seamenpl Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Popatrz na tą propozycję co ja podałem. Monitory z serii L mają lepsze (pełniejsze) podświetlenie matrycy niż z serii W. Za LG przemawia lepsza gwarancja (30 dni na bad pixele) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deliriously Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Ta Twoja iiyama dobra tylko czas reakcji ma wolny. Przyjrzyj się np: LG LCD 22" W2284F-PF Zawsze można kupić IIYAMA E2201W-B2 czas reakcji 2ms Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 (edytowane) Zawsze można kupić IIYAMA E2201W-B2 czas reakcji 2ms Ta...2ms i to cos nizej... http://www.digitalversus.com/duels.php?ty=...2=2511&ph=1 Sprawdz sobie na belce input laga. Edytowane 16 Grudnia 2008 przez Firekage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 kupowanie 22" z full hd mija sie z celem jest to zbyt mala powierzchnia do takiej rozdzielczosci sam mam 22" iiyama i powiem ci ze w zupełności wystarcza 1680x1050 dużą zaletą kupowania lcd u tego producenta jest gwarancja 0 martwych pixeliCzemu za mała ? Jakie są "objawy" tej "za maławości? :smile2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Czemu za mała ? Jakie są "objawy" tej "za maławości? :smile2: Pewnie koledze chodzi o kwestię rozdzielczości do wielkości :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Pewnie koledze chodzi o kwestię rozdzielczości do wielkości :razz:To było pytanie podchłytliwe ;P (spodziewałem się marudzenia że literki za małe) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 To było pytanie podchłytliwe ;P (spodziewałem się marudzenia że literki za małe) Ja wiedziałem że wiesz o co chodzi, ale napisałem dla potomnych. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...