Skocz do zawartości
Uldin

Chcę Kupic Monitor 22" Do 800zł

Rekomendowane odpowiedzi

kupowanie 22" z full hd mija sie z celem jest to zbyt mala powierzchnia do takiej rozdzielczosci sam mam 22" iiyama i powiem ci ze w zupełności wystarcza 1680x1050 dużą zaletą kupowania lcd u tego producenta jest gwarancja 0 martwych pixeli

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie chce tworzyć kolejnego tematu "jaki lcd 22" za xxx" więc dołączę się do pytania ze swoimi typami:

lg 2284f (840zł)

lg 227wtf (840zł)

hp 2208w/2207w

samsung 2253bw/lw

iiyama e2202ws-b2 lub inna z serii e22xx w cenie do 850zł

Monitor dla rodziny czyli w większości do internetu, jak siostrzeniec podrośnie to może do gier.

Co z tej listy wydaje się wam najlepszym wyborem? Ewentualnie jest jeszcze LG 2252tq-pf ale naczytałem się o sporym rozrzucie jakości i nie jestem do niego przekonany, mimo że będę mógł sprawdzić monitor w sklepie przed zakupem.

pozdr.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kupowanie 22" z full hd mija sie z celem jest to zbyt mala powierzchnia do takiej rozdzielczosci sam mam 22" iiyama i powiem ci ze w zupełności wystarcza 1680x1050 dużą zaletą kupowania lcd u tego producenta jest gwarancja 0 martwych pixeli

Czemu za mała ? Jakie są "objawy" tej "za maławości? :smile2:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi