shooter Opublikowano 10 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2008 Witam. Jako, ze jestem na III roku studiow chcialbym znalezc jakies praktyki wakacyjne. Nie chodzi mi o praktyki typu: zrob kawe, moderuj forum, etc. Chcialbym sie czegos nauczyc - np. jak pracuje team programistyczny IT, etc. Moze jakies wskazowki, stronki inetowe gdzie szukac? Temat niech bedzie wskazowka dla szukajacych praktyk studentow :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 W kwietniu zwykle są spotkania organizowane przez Sabre - porozgladaj sie za plakatami na uczelni. Wymagania - C/C++/Java/C#, do wyboru. Niezle placa i mozna sie sporo dowiedziec. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 (edytowane) OK, dzieki. Moze jakies inne sugestie? PS co do Sabre to u nich na stronce nie ma zadnego info o terminie rozmow, etc. Edytowane 11 Grudnia 2008 przez shooter Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julo Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 (edytowane) Wejdź np. na pracuj.pl i poszukaj oferty Samsunga, szukają ludzi "którzy chcą poszerzyć swoją wiedzę" w C/C++ na 2 miesięczne szkolenie (płatne), a później przyjmują do R&D. Tylko musisz się pośpieszyć, z tego co pamiętam to termin składania aplikacji mija 15 grudnia. EDIT: sry, nie zauważyłem miasta. Oferta szkolenia napewno dotyczy warszawy Edytowane 11 Grudnia 2008 przez Julo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 12 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Dzieki, ale o Kraków mi chodzi ;). Napisalem do Sabre z pytaniem o terminy skladania, ale nie odpisali :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuebk Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Moze Onet/Dreamlab? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 jest nawet cały portal poświęcony praktykom: http://portalpraktyk.pl/ ja tam właśnie znalazłem sobie praktyke ostatnie wakacje :) pozdrawiam m Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shooter Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Wiecej tam ofert pracy niz praktyk. Kicha. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matrek Opublikowano 28 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2009 Mógłby mnie ktoś oświecić czy dla 18-latka da się znaleźć praktyki z programowania na wakacje ? (okolice Krakowa) Jak na swój wiek to jestem samoukiem w tych sprawach, a chciałbym w końcu uczyć się od kogoś kto będzie wymagał czegoś od mnie itd.. nie chodzi mi nawet o zarobki, tylko abym mógł wreszcie robić coś, z kimś i w jakimś konkretnym celu :) Chcę zdobyć jakiekolwiek rozeznanie jak wygląda praca na stanowisku programisty. Tak bardzo mi zależy, że docenię każdą wypowiedź ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julo Opublikowano 30 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2009 Wydaje mi się, że z praktykami będzie ciężko, bo zazwyczaj takowe organizuje się dla studentów od 3, 2 roku. Wbrew pozorom, jeśli naprawdę potrafisz pisać, to chyba łatwiej byłoby Ci znaleźć normalną pracę niż praktyki stricte dla studentów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...