Xoom Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Witam :) ostatnio troszke przerabiam moja nagrzewnice i mam pytanie jak sprawdzic jej szczelnosc , prosilbym o jak najwiecej sposobow bo nie chcialbym uzywac czegos niepewnego w moim wc , z gory thx za odpowiedzi . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 wężem do kranu i niech tak troszkę ta woda poleci.Napewno skuteczny sposób. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zmontuj uklad WC na zewnatrz kompa i rozstaw to na papierze. Zostaw tak na kilka dni, jak nie bedzie plam, znaczy, ze nic nie cieknie. Jakby cieklo torewelacyjna jest poxilina, pod warunkiem, ze masz bezposredni dostep do miejsca w ktorym jest przeciek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 mozna jeszcze dodac jakiegos barwnika do wody zeby potem bylo widac lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 mozna jeszcze dodac jakiegos barwnika do wody zeby potem bylo widac lepiejWierz mi nie ma takiej potrzeby, woda na papierze nawet po wyschnieciu pozostawia plamy oraz pomarszczona powierzchnie. Ten sposob, ktory opisalem uzylem, przy testowaniu mojej chlodniczki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...