humax5400 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 Witam, Składam właśnie mini komputer. Mam takie pytanie. Procek: E8400 3Ghz Płyta Główna : Asus G31 (razem z obudową Terminator 3 - mini PC) 2x2GB Kingston Napęd Blu-Ray Pioneer Dysk 1TB Seagate Do tego mam zintegrowaną kartę graficzną. Chciałbym włożyć do tego komputerka Radeona HD4850 TOP od Asusa. Zastanawiam się jednak czy zasilacz który wcześniej już zakupiłem do tego komputera, uciągnie tą konfigurację. Zasilacz to Enermax Liberty 400W (model z odpinanymi kablami). Czy ten zasilacz uciągnie tą konfigurację czy szukać słabszej grafy pokroju 9600GT ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 na looooozie .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 Co prawda uzyskales juz odpowiedz w blizniaczym topicu :> jednak w ramach walki z mania watow dodam od siebie - pociagnie z pacem w pupie. W tym Enermaxie masz mocniejsza 12-ke od mojego Chiefa, ktory ciagnie nieco bardziej pradozerna konfiguracje - link - c2d 4GHz, 280gtx, 5 dyskow, 4 kostki pamieci i inne duperele.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...