Preston81 Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 witam nie wiedzialem do konca gdzie napisac tj w jakim dziale mam taki problem pozbylem sie monitora i zostalem przy tv lcd podpietym kablem z dvi -hdmi jak odinstaluje stery z panelu sterowania to po resecie nie zniknie mi obraz? chodzi mi o to bym nie musial jezdzic gdzies po jakis monitor zeby to ustawic po zmianie sterownikow nie chcial bym po deinstalacji zauwazyc napisu brak sygnalu... ma ktos tak kompa + tv zeby moc mi odpowiedziec? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 zaraz zaraz, pozbyłeś się karty graficznej? nie rozumiem dlaczego chcesz odinstalować sterowniki, których wymaga karta graficzna - nie monitor. krótka piłka: teraz jak resetujesz kompa, masz obraz przy bootowaniu? zapewne tak, więc sterownik nie ma tu nic do rzeczy, bo ładuje się dopiero przy starcie windy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 11 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Grudnia 2008 Twoj komputer bedzie widzial normalnie Twoj LCD jako monitor i niec nie bedzie sie dzialo ... przeciez jesli jest podpiety pod DVI to karta rozpoznaje go normalnie jakos ekran gorzej jakby to mialo isc przez jakies S-Video albo cos ... wtedy juz chyba nie byloby tak dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...